Ağlama Anne Final Bölümü Tek Parça Full HD İzle

ATV'nin sevilen dizilerinden Ağlama Anne 30 Aralık 2018 Pazar akşamı saat 20.00'da sevenleriyle buluştu. Ağlama Anne Final İzle... Ağlama Anne Dizisi final bölümünde her şey açığa kavuşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Ağlama Anne Final Bölümü Tek Parça Full HD İzle

Ağlama Anne Final bölümünde her şey açığa kavuşuyor. Alya'yı Özlem'in kaçırdığı ortaya çıkar. Adnan Özlem'i akıl hastanesine yatırmak için babasını ikna eder ve Özlem akıl hastanesine gönderilir. Diğer taraftan Cansu başına gelenlerden sonra Nedret Hanım'ın evine sığınır. Alev sonunda Zeynep'e herşeyi itiraf eder. Adanan babasının zamanında Alev'e yaptıklarıda bir bir ortaya çıkar. Bunları öğrenen Alev'in babası Hasan Bey Çetin'den hesap sormaya gider. Evinde Çetin'i bulan Hasan Çetin'le birbirine girer ve sonunda masanın üstünde duran bıçağı alarak Çetin'i bıçaklayarak öldürür.

AĞLAMA ANNE 13. BÖLÜM FULL HD İZLE - FİNAL TEK PARÇA

AĞLAMA ANNE 12. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Ağlama Anne Dizisi, son bölümde izleyicileri ağlattı. İki kız kardeş bir adam ve bir kız çocuğunun hayatlarını konu alan dizide duygu yüklü dakikalar yaşanıyor. Alev'in Ali Osman'a kızını nasıl bırakmak zorunda kaldığını anlattığı dakikalar duygusal anlara sahne oldu. Alev'in 'Sen hiç başkasının eliyle evladının saçını okşamak ne demek biliyor musun? Onun kokusunu ben kimseden habersiz çaldım hırsız gibi öyle kokladım.' sözleri izleyiciyi ağlattı. Son bölümde, Adnan kızı Zeynep ve kendisinin yaşayacağı bir ev tuttu. Zeynep'e şimdiye kadar veremediği baba şefkati ve sevgisini ve baba ocağını vermeye kararlı olan Adnan Alev'in tüm yakarışlarına rağmen Damla'dan da vazgeçmeyeceğini söyledi.

Diğer taraftan, Zeynep'in resimlerini görünce hiddetlenen dedesi Hasan, kızı Alev'in kapısına dayanır. Alev'in üzerine yürüyen babasını Alev eve almaz. 

Öte yandan, Özlem Adnan'ın verdiği boşanma protokolünü babasının planı ile imzalar ancak boşanmamak için elinden geleni yapacağını söyler. 

Hasan Bey, zorla Zeynep'i kadın doğum doktoruna götürüp muayene ettirmek ister. Son anda yetişen Alev babasının üstüne yürür. Diğer taraftan, Çetin hastaneye Cansu'nun yanına gider ve Cansu'yu çocuğu aldırması için tekrar tehdit eder. Cansu'nun boğazına yapışan Çetin, çocuğu aldırmazsa onu öldürmekle tehdit eder.

Zeynep'i Özlem'in kaçırttığını öğrenen Damla ve alev yanlarında Zeynep'le beraber Özlem'in evini basarlar. Adnan'ın karısının MErt'in ablası olduğunu öğrenen Zeynep bir yıkım daha yaşar. Adnan'da Zeynep'i kaçıranın Özlem olduğunu öğrenince Alya'yı Özlem'den alır. Zeynep Mert'e bunu sakladığı için hesap sorar. 

Alya AVM'de kaçırılır, bir taraftan da Özlem'in kapısına polisler dayanır. Alya'yı kim kaçırdı, polisler Özlem'in evine neden geldi. Önümüzdeki bölümde herşey açığa çıkacak.

Bakalım Ağlama Anne Dizisi 13. Bölüm'de neler yaşanacak. Ağlama Anne Dizisi 12. Bölüm'ü Full HD İzlemek için tıklayın.

AĞLAMA ANNE 12. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

AĞLAMA ANNE 11. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

Ağlama Anne, iki kadın arasında yaşanan kıyasıya annelik mücadelesi dramatik bir hikaye ile izleyici ile buluşuyor. Ağlama anne iki kadın ve bir çocuğun dramatik hikayesini konu alıyor.

Ağlama Anne Pazar Akşamları Saat 20:00'de ATV ekranlarından izleyici ile buluşuyor. Bu hafta 11. Bölüm ile ekranlara gelen dizi izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Damla ve Adnan Alev'in evine gidip Zeynep'e herşeyi anlatmaya kararlıdırlar. Diğer taraftan Cansu Çetin'in evinde Çetin'i beklemektedir. Son bölümde heyecan dorukta. Alev yeni bir hikaye uydurarak Zeynep'e gerçeği anlatmalarına engel olur.

Diğer taraftan Cansu Çetin'in tehditlerine rağmen Nedret Hanım ve Çetin'in yanında hamile olduğunu itiraf eder. Ancak Çetin'in yanında çalışan bir adamdan hamile olduğunu söyler. çetin ne yapacağını bilemez.

Alev Zeynep'e tek gecelik bir ilişkinin çocuğu olduğunu Adnan'ın ailesinin annesini yani Damla'yı istemediğini söyler. Alev Zeynep'i yeni bir yalana inandırır. Annesi ile babasının hikayesini Mert'le kendi hikayesine benzetir.

Öte taraftan, babasının tutumuna daha fazla dayanamayan Aydan'la Sabit ev bakmaya çıkarlar.

Artık Damla kızı ile birlikte olmak için Alev'in evinde kalmaya başlar. Zeynep'i özleyen Damla yeni bir ev açıp kızını alıp gitmek istemektedir. Bu duruma ise Alev çok üzülmektedir. Alev ne yapacağını bilemez. Ali Osman'dan yardım eder. Ali Osman ise bütün bunların Alev'in Zeynep'i inandırdığı yalan yüzünden olduğunu söyler. 

Diğer taraftan Mert Zeynep'e Adnan'ın eniştesi olduğunu nasıl söyleyeceğini bilemez. Ali Osman'dan akıl danışır Ali Osman ise görmedim, duymadım, bilmiyodum diyeceksin sakın söyleme dedi.

Adnan Zeynep'i nüfusuna almak için başvuruda bulunmuştur ve bunu Zeynep'e söyler. Öte taraftan Cansu'yu komşusu baygın halde bulup hastaneye kaldırır.

Ağlama Anne Dizisi bu akşam izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Alev Ali Osman'a kızına nasıl yıllarca hasret kaldığını, onu uzaktan sevmenin ne demek olduğunu anlattı. Diğer taraftan Damla'da Zeynep'i nasıl sahiplenip kızı bildiğini anlatırken izleyici kime hak vereceğini şaşırdı. 

AĞLAMA ANNE 11. BÖLÜM

AĞLAMA ANNE 10. BÖLÜM 

AĞLAMA ANNE 9. BÖLÜM

AĞLAMA ANNE 8. BÖLÜM

AĞLAMA ANNE 7. BÖLÜM

AĞLAMA ANNE 6. BÖLÜM

AĞLAMA ANNE 5. BÖLÜM

AĞLAMA ANNE 4. BÖLÜM

AĞLAMA ANNE 3. BÖLÜM

AĞLAMA ANNE 2. BÖLÜM

AĞLAMA ANNE 1. BÖLÜM FULL HD İZLE

Ağlama Anne 10. Bölümde Neler Yaşandı?

Ağlama Anne 10. Bölüm 'de Damla, senelerce her türlü zorluğa göğüs gererek Zeynep'i büyütmüş, Alev ise ona can vermiştir. İki kadın annelik mücadelesi verirken, Zeynep'in dedesi Çetin, dünyaya gelmediğini sandığı torununun hayatta olduğunu öğrenir. Ciddi bir tehdit olarak Alev'in karşısına çıkar. Tek istediği, Zeynep'in babası olan oğlu Adnan'ın Zeynep'i öğrenmemesidir. Bunun için de her şeyi yapabilecek kadar gözü dönmüştür. Ancak her şeye rağmen Adnan'ın öğrenme yolculuğuna girmesi uzun sürmeyecektir.

Damla'ya kırgın olan Zeynep, Alev'i seçip onunla yaşamaya karar verir. Güveni kırılmış, yaralanmıştır… tek isteği annesinin nerede olduğunu bilmemesidir. Bu karar Alev'i sevinç gözyaşlarına boğar. Kızına on sekiz yıllık hasretten sonra kavuşan Alev, Zeynep'in bir dediğini ikiletmez. Mert, Ali Osman'a Zeynep'i görebilmek için diklenir. Ali Osman, genç aşığın cesaretine şaşar ve ablasının Zeynep'e yaptıklarından habersiz olduğuna emin olup onları kavuşturur. Ali Osman artık Zeynep'in de kahramanıdır. Özlem boşanmamak için son kozunu oynar; babasıyla bir Adnan'ın evine gidip kızını alır. İyi anne, iyi eş rolüne bürünen Özlem, Adnan dışında etrafındaki herkesi inandırmayı başarır. Gerçekleri öğrenen, kızı tarafından istenmeyen Damla, büyük bir yıkıma uğrar. Kendisini yapayalnız hisseden Damla, yanında yine Adnan'ı bulur; ondan güç alır. Mert, babasını bile karşısına alacak hamleyi yapıp rüştünü ispat eder ve Zeynep'in okula dönmesini sağlar.

Ağlama Anne 10. Bölüm 'de Zeynep babası Adnan'nın karşısına dikilir hesap sorar. Bu arada Alev babasının evine giderek Damla'dan hesap sorar ve herşeyi avaz avaz hayrkırır. Babası ile Damla kavga eder ve Damla evi terk eder. Anneside Alev'in karşısına dikilir ve yaptıklarının hesabını sorar. Adanan Damla'yı aramak için evine gider ve Damla'nın evi terk ettiğini öğrenir. Mert Zeynep'in babasının eniştesi olduğunu bildiği halde elinden birşey gelmez. Ne yapacağını bilmez haldedir. 

Mert eniştesinin karşısına dikilir hesap sorar.

Bir taraftan Damla ve Adnan'ın ilişkisi ciddiye gitmektedir. Adnan damla ile bir hayat kurmaya kararlıdır. Damla ise Adnan ve ablası Alev'in geçmişte yaşadıklarını engel olarak görmektedir. Alev Adanan ve Damla'nın kaldığı eve gider ve birlikte olduklarını gözüyle görmek ister. Adanan Alev'in yüzüne karşı Damla'ya aşkını itiraf eder ve Zeynep'e bütün gerçeği söyleyeceğini söyler. Adnan bir taraftan Zeynep'e gerçekleri söylemek için Damla'yı ikna etmeye çalışır. Fakat Damla tereddüt etmektedir.

Diğer taraftan Çetin'den hamile olan Cansu Çetin'e rağmen çocuğu doğurmaya kararlıdır. Çetin'in karısı ile konuşmak için konağa gider. Psikolojsi iyice bozulan Özlem herkese zarar verdiğini düşünerek intihar eder. Özlem ölecek mi?

Adnan ve Damla sonunda karar verip Alev'in evine giderler. Alev ve Zeynep okulun gecesi için hazırlanmış durumdadır. Kızını o şekilde gören Damla gerçeği söylemeye cesaret edecek midir? 

AĞLAMA ANNE 10. BÖLÜM FULL İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Ağlama Anne 11. Bölüm Fragmanında Ali Osman'ın Alev'e söylediği sözler damga vuruyor. Ali Osman Alev'in Adnan'a hala aşık olduğunu vurgulayan 'Nefreti Aşk Büyütür' demesi izleyicide merak uyandırdı.

AĞLAMA ANNE DİZİSİ FİNAL YAPIYOR İDDİALARI

ATV'nin izleyiciler tarafından merakla izlenen dizisi Ağlama Anne ekranlara veda mı ediyor. ATV'nin d13. bölümde diziye final yapacağı söyleniyor. Birce Akalay, Cansel Elçin, Özlem Yılmaz gibi güçlü oyuncu kadrosu ile çekilen dizi 13. bölümde sevenlerine veda edecek.

Ağlama Anne Dizisinin Künyesi

Ağlama Anne Dizisi Oyuncuları: Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Saim Karakale (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)

Yorumlar