Divan Residence İzmir fiyatları ne kadar, Divan Residence kimin, sahibi kimdir?

Divan Residence İzmir fiyatları ne kadar, Divan Residence kimin, sahibi kimdir, kim yapıyor, metrekare fiyatları nasıl soruları yatırımcılar tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Divan Residence İzmir fiyatları ne kadar, kimin?

Divan Residence İzmir fiyatları ne kadar, Divan Residence kimin, sahibi kimdir, kim yapıyor, metrekare fiyatları nasıl soruları yatırım yapmak isteyenler tarafından merakla soruluyor.

İzmir'de yükselen gökdelenlerden biri olan Divan Residence İzmir şu anda lansman sürecinde bulunuyor. 

Fiyatların kısmen daha uygun olduğu bu süreçte yatırım yapanlar her zaman olduğu gibi daha avantajlı duruma geçer. 

Divan Rezidans İzmir nerede, satılık daire fiyatları ne kadar
Divan Residence İzmir nerede, satılık daire fiyatları ne kadar

 

DİVAN RESİDENCE İZMİR'DE FİYATLAR

Ortalama metrekare fiyat 50 bin liraya denk geliyor.

Ortalama bir dairenin fiyatı ise 2,6 milyon liradan başlıyor.

Lansman fiyatlarında ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Divan Residence İzmir'de banka ve kefil olmadan 36 aya kadar vade yapılabiliyor.

Aylık yüzde 0.99 faiz oranı ile de kredi kullanılabiliyor.

Projenin 4 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

Divan Residence İzmir Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. 

DİVAN RESİDENCE KİMİN, SAHİBİ KİMDİR?

İzmir'in Ege Mahallesi'nde inşa edilen Divan Residence asıl sahibi ise Koç Holding'dir. 

Koç Holding'in "Divan" isimli markası İstanbul'daki Divan Otel ve Divan Pastaneleri ile biliniyordu. Şimdi Residence ile de öne çıkıyor. 

Divan Rezidans İzmir nerede, satılık daire fiyatları ne kadar
Divan Residence İzmir nerede, satılık daire fiyatları ne kadar

 

Toplam 674 bağımsız bölümden oluşacak projede 50 katlı bir residence bloğunun yanı sıra 12 ve 13 katlı iki adet blok yer alacak.

Divan Residence tanıtım toplantısında konuşan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, yaşanan depremlerden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının İzmir’in en öncelikli konularından biri olduğunu belirtti. Durbakayım “Projemizdeki en temel özelliklerden biri deprem güvenliği olacaktır. Yaşam standartlarının yükseltilmesi, çevreye duyarlı donanımlar ve malzeme kullanımı da vazgeçilmez standartlarımız arasında yer alacak” dedi.

Teknik Yapı’nın yaklaşık 4 yıldır İzmir’de olduğunu belirten Durbakayım İzmir’in ihtiyaçlarını ve taleplerini çok iyi bildiğinin altını çizdi. Divan Residence projesinin depreme karşı güvenli bina özelliğinden öte sosyal ve kültürel açıdan Ege Mahallesi’ne (Alsancak bölgesine) katma değer kazandıracağını ifade eden Durbakayım “Divan Residence, yenilenmiş altyapı, çevreye duyarlı mimari yapı ve tasarım ile İzmir’in simge yapılarından biri olacak. İzmir’in simgesi olacak projenin işletmesini Koç Grubu’nun otelcilik ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren, uluslararası marka (land mark) olan Divan yapacak. Dönüşüm tamamlandıktan sonra projedeki restoranı ve site yönetimini Divan markasının üstlenmesi için anlaşma yaptık” dedi.

422 RESIDENCE DAİRE VE 4 TİCARİ ÜNİTE YER ALACAK

Divan Residence 9 bin 319,46 metrekare alan içerisinde yüksek blok olarak inşa edilecek. Sosyal tesisler, açık ve kapalı havuzlar, açık ve kapalı otoparklar ve 550 metrekare yeşil alana sahip projede, 422 residence daire ve 4 ticari ünite yer alacak. Proje, 1+1 ve 5+1’e kadar farklı büyüklükte ve normal, teraslı, dubleks, loft gibi farklı tip dairelerinden oluşacak. Büyüklükleri brüt 60,4 ile 522,24 metrekare arasında değişecek. Her dairede, Ege’yi izleme imkanı sunan tavandan yere kadar tasarlanmış özel kayar mekanizmalı doğrama sistemine sahip balkonlar olacak.

Lansmana özel olarak satışa sunulacak ilk etap dairelerin metrekare satış fiyatı yaklaşık 50 bin liradan, daire fiyatları ise 2 milyon 655 bin liradan başlayacak. Yine lansmana özel olarak Teknik Yapı tarafından desteklenen daire fiyatları, yüzde 15 indirimle banka ve kefilsiz olarak 36 aya varan vade ve aylık yüzde 0,99 faiz oranlarında satışa sunulacak. Divan Residence projesi için yaklaşık 3 milyar liralık hasılat öngörülüyor.


 

Yorumlar