Didim’de Site sakinlerinin duyarlılığı 5 Engelliyi daha sevindirdi

Aydının Didim ilçesinde bulunan Konya Kültür sitesi sakinlerinin 6 yıl önce engelliler yararına başlattığı kermes bu yıl da düzenlenirken, kermesten elde edilen gelirle alınan beş akülü sandalye beş engelliye teslim edildi.Altınkum Mahallesi...

Google Haberlere Abone ol
Didim’de Site sakinlerinin duyarlılığı 5 Engelliyi daha sevindirdi

Aydının Didim ilçesinde bulunan Konya Kültür sitesi sakinlerinin 6 yıl önce engelliler yararına başlattığı kermes bu yıl da düzenlenirken, kermesten elde edilen gelirle alınan beş akülü sandalye beş engelliye teslim edildi.

Altınkum Mahallesi Konya Kültür Sitesinde bu yıl altıncısı düzenlenen yaz kermesinden elde edilen gelirle ve yardımlarla alınan 5 akülü araç beş engelliye teslim edildi. 1 Ağustos başlayıp 30 Ağustos’ta sona eren kermes Konya Kültür sitesinde yapılan törenle sona erdi.

Törene Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ile site sakinleri katıldı.

Dernek Başkanı Bedri Altıntaş 5 yıl önce başlayan bu duyarlı çalışmanın bu yıl 6. düzenlendiğini belirterek “Bu sene altıncısı yapılan kermeste gönüllü olarak çalışan Konya Kültür Sitesi sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Kermes geliri ve yardımlarla bu yıl 5 akülü araç teslim edildi. Bizde bunları derneğimizce tespit ettiğimiz arkadaşlarımıza teslim edeceğiz. Bu duyarlılığın yıllarca sürmesini diliyorum ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise Konya kültür sitesinin yıllardır sürdürdüğü bu çalışmanın herkese örnek olması gerektiğini belirterek, katkı sunan herkese teşekkür etti.

Konuşmanın ardından kermese katkı sağlayan kişilere teşekkür plaketi verildi. Ardından kermes geliriyle alınan 5 akülü sandalye Elif Mersin, Muhittin Balta, Serhat Çakırbey, Gülistan Demirbaş ve Erdal Akın’a teslim edildi.

Yorumlar