Didem Arslan Yılmaz Kürşat Yılmaz'ın neyi olur, eşi kim, nereli, kaç yaşında?

Didem Arslan Yılmaz, Habertürk ekranlarında en son tartışma programlarını yönetirken görülmüştü. Ancak aradan bir süre geçtikten sonra Arslan'ın gündüz kuşağı kadın programı sunacağı haberleri gelince duyanlar şaşırdı. Peki, Didem Arslan Yılmaz Kürşat Yılmaz'ın neyi olur, eşi kim, nereli, kaç yaşınd

Google Haberlere Abone ol
Didem Arslan Yılmaz Kürşat Yılmaz'ın neyi olur?

Didem Arslan Yılmaz ile Kürşat Yılmaz'ın birbirinin neyi olduğu merak ediliyor. Haber programları ile tartışma programlarını sunarken bir anda gündüz kuşağı kadın programlarını sunmaya başlayan ünlü gazeteci Yılmaz'ın özel hayatı seyirci tarafından merak edildi. Haber ve tartışma programlarından tanıdığımız Didem Arslan Yılmaz bilindiği gibi artık gündüz kuşağı programlarından birini sunuyor. Habertürk'ten ayrılarak Show TV'de gündüz kuşağı programı sunmaya başlayan Didem Arslan Yılmaz kaç yaşında, eşi Kürşat Yılmaz kim, nereli, kimin kızı, kimdir, kızı kim? İşte Didem Arslan Yılmaz biyografisi ve özgeçmişi:

DİDEM ARSLAN YILMAZ KÜRŞAT YILMAZ'IN NEYİ OLUR, EŞİ KİM, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Başarılı sunucu ve gazeteci Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu program başarılı bir performans sergilerken, Yılmaz'ın evli olduğu Kürşat Yılmaz'ın kim olduğu da merak ediliyor. Kamuoyunda bilinen "Kürşat Yılmaz" mı yoksa isim benzerliği mi?

Didem Arslan Yılmaz Eşi Kürşat Yılmaz kimdir, nereli? Ne iş yapıyor?
Didem Arslan Yılmaz, HaberTürk'ten sonra Show TV'ye geçti

 

Ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz 12 Ocak 1974'te İstanbul'da dünyaya geldi. 46 yaşında olan Didem Arslan Yılmaz, 1992'de Basın Yayın Yüksekokulu'ndan mezun oldu. Gazeteciliğe 1992'de Flash TV'de haber sunarak başladı.

Didem Arslan Yılmaz Eşi Kürşat Yılmaz kimdir, nereli? Ne iş yapıyor?
Didem Arslan Yılmaz

 

Yılmaz daha sonra Kanal D'ye geçerek muhabirlik yaptı. Çalar Saat programını Serdar Cebe'yle Haftasonu Haberleri'ni sundu. Daha sonra Uğur Dündar ekibinde Star TV'ye geçti. Daha sonra Habertürk'e geçti ve Haber Sahası programını sundu. Habertürk'te 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye'nin Nabzı programlarını sundu.

13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye’nin Nabzı programlarını sunan Didem Arslan Yılmaz, 22 Mayıs 2016'da kanal ile yolları ayırdıktan sonra Twitter'dan yaptığı açıklamayla CNN Türk'ten ayrıldığını ve Habertürk'e geri döndüğünü söyledi.

OKULDAN GAZETECİ

İstanbul'da doğdu. Kadıköy Kız Lisesi ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu.

Profesyonel meslek hayatına Kanal D Haber Merkezi ile başladı. Kanal D'de muhabirlik, ana haber spikerliği, sabah programı spikerliği yaptı. Daha sonra bir süre Show Tv, Kanal 6 ve Star televizyonlarında yine muhabir ve spiker olarak çalıştı.

2004 yılında CNN TÜRK'teydi. Haber yolculuğu CNN TÜRK'te 4 yıl boyunca devam etti. Organ nakli dizi haberleri 6 ay devam eden bir programa dönüştü. Bu sürede Sağlık Bakanlığı ve CNN TÜRK'ün birlikte organize ettiği "Hayata Bağış" kampanyası büyük farkındalık yarattı. Organ bağışlarında artışlar gözlendi.

CNN TÜRK'ün ardından 2007-2016 yılları arasında 9 yıl boyunca Haber Türk'teydi. Haber Türk'te Türkiye'nin Nabzı adlı tartışma programını hazırlayıp sundu. Gün içerisinde de yine farklı saat dilimlerinde kuşak programlarının hem mutfağında hem de ekran önünde görev aldı.

Didem Arslan Yılmaz kimdir?
Didem Arslan Yılmaz, okuldan gazeteci olan isimlerdendir.

 

Radyo, Televizyon ve Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen Medya Oscarları ödül töreninde "Yılın En iyi Tartışma Programı" ödülünü kazandı.

GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMI DÖNEMİ

Didem Arslan Yılmaz son olarak 17 Ağustos 2020 tarihi itibariyle Show TV'de gündüz kuşağı programı sunmaya başladı. Programın adı da "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" şeklinde oldu. 

Show TV'deki yeni programda kayıp insanların bulunması, faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması, karanlıkta kalan olayların aydınlatılması gibi konular işleniyor. 

Programda doktor ve avukatlardan oluşan bir danışma heyeti de bulunuyor. 

KİMİNLE EVLİ, EŞİ KİM?

Didem Arslan Yılmaz, Kürşat Yılmaz ile evli olan Didem Arslan Yılmaz'ın Mina adında bir kız çocuğu var.

Didem Arslan Yılmaz'ın evli olduğu Kürşat Yılmaz ile kamuoyunda mafya olarak bilinen Kürşat Yılmaz aynı kişi değil. Sadece isim benzerli söz konusudur. Ülkücü mafya olarak bilinen Kürşat Yılmaz, İpek Yılmaz ile evliydi, 2016 yılında boşandı şimdi evli değildir.

Sunucu Yılmaz'ın evli olduğu Kürşat Yılmaz hakkında ise çok fazla kaynak bulunmuyor.

DİDEM ARSLAN YILMAZ NERELİ?

Didem Arslan Yılmaz nerelidir sorusuna verilen sorunun cevabı da çeşitlilik gösteriyor. 

Yılmaz anne tarafından Sivas'ın İmranlı ilçesindendir.

Yılmaz, son dönemlerde habercilikten ayrılarak gündüz kuşağı programlarının amansız yarışı arasına dahil olan isimlerden biridir. Onunla birlikte Ece Üner ve Fulya Öztürk de yine haberciliği bırakarak gündüz kuşağı programlarını sunmaya başlayan isimlerdir.  

Yorumlar

5678 allah sağlık sıhhat versin umreye ailece gitmelerini nasip eylesin amin