DİBBYS neden açılmıyor, e-Devlet Dibbys giriş yap, neden giriş yapılmıyor?

DİBBYS neden açılmıyor, neden giriş yapılmıyor, nasıl girilir, yaz Kur'an Kursu kayıt nasıl, nereden, DİBBYS sistemine girişte neden sorun yaşanıyor, giriş yapabilmek için ne yapmak gerekiyor soruları bu aralar Diyanet personeli tarafından merakla cevapları aranan sorular oldu.

Google Haberlere Abone ol
DİBBYS neden açılmıyor, e-Devlet Dibbys giriş yap?

DİBBYS neden açılmıyor, e-Devlet Dibbys giriş yap, neden giriş yapılmıyor, yaz Kur'an Kursu kayıt nasıl, nereden? Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi neden açılmıyor, neden giriş yapılamıyor, giriş yapmak için ne yapmak gerekiyor, nasıl ve nereden giriliyor soruları bu aralar merakla soruluyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi yani kısa adıyla DİBBYS kurum çatısı altındaki bütün personelin iş ve işlemlerini halletiği bir platform olarak hizmet veriyor. Ancak DİBBYS bazen "sayfa açılamıyor" uyarısı vererek açılmıyor. Haliyle Diyanet personeli de DİBBYS neden açılmıyor 2022 nasıl girilir şeklinde soruyor. DİBBYS neden açılmıyor, e-Devlet Dibbys giriş yap, neden giriş yapılmıyor?, yaz Kur'an Kursu kayıt nasıl, nereden?

DİBBYS NEDİR?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geliştirilen MIKKYAS, DHYS, IKYS,EHYS, RTBYS ve ortak yetki uygulamalarının birleştirilmek suretiyle tek sistem halinde oluşturulmuş yeni uygulamanın adı DİBBYS olarak isimlendirilmiştir. Tasarımı sayesinde akıllı telefon, tablet gibi bilgisayar ortamlarına uyumlu çalışmaktadır.

DİBBYS neden açılmıyor 2022 nasıl girilir?
DİBBYS neden açılmıyor 2022 nasıl girilir?

 

Personel özlük bilgileri, eğitim bilgileri, faaliyetler, projeler, cami hizmetleri gibi pek çok hizmet kayıt altına alınmaktadır. Proje ile ilgili bilgiler dahil olduğunuz proje takvimi, raporlar sayesinde tek tıkla kullanımınıza sunulmaktadır. Birlikte çalıştığınız projeleri takip etme olanağı sunduğu gibi, personel özlük bilgileri tarzında özel bilgilere de ulaşabilirsiniz. Diyanet İşleri Başkanlığının son yıllarda bilişime verdiği önemin de bir göstergesi olan portal ortak kullanıma açılmak suretiyle geniş bir alana yayılması hedeflenmiştir.

DİBBYS NASIL GİRİLİR?

Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemine EHYS, İKYS portalı üzerinde kullandığınız şifrelerle ulaşabilirsiniz. Şayet yeni kullanıcı iseniz Dibbys sistemi kullanan bir kullanıcı üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Bu sayede dahil olduğunuz projeleri da takip etme olanağı bulabilirsiniz. Başvuru yapmanız için diyanet personeli olmanız gerekmektedir. Şayet diyanet personeli iseniz öncelikle https://dibbys.diyanet.gov.tr adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Eski kullanıcı iseniz şifrenizi hatırlamıyorsanız e-mail adresiniz yoluyla yeni şifre belirleme olanağınız vardır.

DİBBYS sistemine yeni giriş yapmak için sistemde kaydı olmayanlar ise yukarıda belirtmiş olduğumuz adrese giriş yapmak suretiyle kayıt işlemini başlatır. Ardından istenen kutucuğa mail adresini girmek suretiyle güvenlik kodunu da yazın. ‘Aktivasyon maili gönder’ butonuna tıklatın. Mail adresinize gelen aktivasyon bağlantısına tıklatın karşınıza çıkan ekrandaki bilgileri tam ve eksiksiz bir şekilde doldurun. Ardından ‘kullanıcı kayıt’ butonuna tıklayın. Kaydınızın tamamlanmasının ardından kolayca uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama içerisinde yönlendirme için bir eğitim dokümanı da bulacaksınız.


 

Yorumlar

A.selam akan Giriş olmuyor olmuyor olmuyor giriş olmuyor.
ÖMER İŞLEM YAPMAK İÇİN E- DEVLETTEN YADA GOOGLE dan DİBBYS ye NEDEN GREMİYORUZ? Olmuyor. BİR TÜRLÜ GRİŞ YAPAMOYORUM...
İsmail ERNUR Girilmiyor girilmiyor
Abdullah Er 07.03.2022 mobil uygulmada bile sorun var.
İ.B 05.03.2022 itibari ile hala giremedin. Gİrebilen var mı ?