Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar

Son Dakika Haberleri: MHP Genel Başkanı Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında flaş açıklamalarda bulunuyor

Google Haberlere Abone ol
Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında flaş açıklamalarda bulunuyor. 

Bahçeli, açıklamalarında Türkiye'nin dış güçler tarafından hedef alındığını belirterek, "Ülkemizin önü iç ve dış blokajlarla kesilmektedir" dedi.

Ortadoğu'da, Filistin'de ve Keşmir'de yaşanan olaylara da değinen Bahçeli, İslam dünyasına yönelik bilinçli saldırılar olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin çevresinde yaşanan iç çatışmalara ve siyasi gelişmelere değinen Bahçeli, kısaca Türkiye'nin etrafında zifiri bir karanlığın hakim olduğunu belirterek, buna karşı dimdik ayakta durulması gerektiğini vurguladı.

Bahçeli, yaşananları "yeni nesil haçlı seferleri" olarak tanımladı.

"Güvenli Bölge" konularına da değinen Bahçeli, güvenli bölgenin bir zaruret olduğunu belirterek "Güvenli Bölge PKK ve YPG'nin güvenliğini değil Türkiye'nin güvenliğini esas almalıdır" dedi.

CHP ve HDP'nin Fırat'ın doğusu konusunda dil birliği içinde olduğunu belirten Bahçeli, iki partiden gelen açıklamalara sert tepki gösterdi.

KAZ DAĞLARI

Bahçeli, terör örgütü PKK'nın ormanları yaktığını HDP'nin de buna sessiz kaldığını ancak Kaz Dağları'nda CHP ve HDP'nin kol kola girerek gösteri yaptığını söyledi. Bahçeli, Kaz Dağları'nda bir şeylere hazırlık yapıldığını savundu.

Detaylar Geliyor..

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

MHP Lİ SYN BAHÇELİ AF AF DEDİ KİMSE KALE BİLE ALMADI NEYİN İTTİFAKI BANADA YAZIK TEK OLMALIYIZ SADE M H P