Devlet Bahçeli, klasik otomobilini hediye etti

Klasik otomobillere olan merakıyla bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı, garajında duran otomobillerinden birini MHP İstanbul Milletvekili Bülent Karataş'a hediye olarak verdi.

Google Haberlere Abone ol
Devlet Bahçeli, klasik otomobilini hediye etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, klasik otomobillere olan merakı ile biliniyor. Çok sayıda klasik otomobilden oluşan bir koleksiyona sahip olan Bahçeli, kimi zaman Ankara kimi zaman Kayseri sokaklarında klasik otomobili ile gezdiği görüntülerle gündeme geldi.

Bahçeli, garajında duran en değerli klasik otomobillerinden birini MHP İstanbul Milletvekili Bülent Karataş'a hediye etti.

MHP'li Bülent Karataş, otomobili teslim aldıktan sonra MHP lideri Bahçeli ile çekilen fotoğrafları Twitter hesabından paylaştı.

"ÖMRÜM BOYUNCA GURURLA MAHFUZ TUTACAĞIM"

Karataş, paylaşımına şu notu düştü: "Lider dünü özümsemiş engin bir hafıza, bugünü gelecekle buluşturan dev bir meşaledir. Allah başımızdan eksik etmesin, şahsımı layık görüp bugün tarafıma vermiş olduğu hediye ömrüm boyunca gururla emanetimde mahfuz tutacağım bir (maddi-manevi) değerdir. Şükranlarımı sunuyorum..."

Yorumlar