Dert Ortağı telefon numaraları

TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Dert Ortağı' programının telefon numaraları izleyici tarafından merak edildi. Psikiyarist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun sunduğu programda izleyiciler arayıp dertlerini paylaşıp destek alıyorlar. Dert ortağı telefon numaralarını yazımızda paylaştık

Google Haberlere Abone ol
Dert Ortağı telefon numaraları

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Dert Ortağı' programında Psikiyarist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, telefonla kendisine ulaşan izleyiclerin dertlerini paylaşarak, psikolojik destek veriyor. Peki Dert Ortağı telefon numaraları nedir, yayına nasıl bağlanabiliriz, işte detaylar

Dert Ortağı programı hafta içi her gün TRT1 ekranlarnda yayınlanıyor. Uzman Psikiyarist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, dertleri paylaşıyor ve yol gösteriyor. 

Zehra Aşçı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu yapım, üst yapıma ait. 

TRT1 DERT ORTAĞIM TELEFON NUMARALARI

Dert Ortağı programına katılıp derdinizi paylaşmak istiyorsanız. Dert Ortağı telefon numaraları direk olarak yayınlamıyor. Başvuru için; [email protected] mail adresine telefon numalarınızı bırakabilirsiniz. Program yapımcıları sizlere ulaşıp programa bağlanmanızı sağlıyor.

PSİKİYATRİST GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU KİMDİR?

Gülseren Budayıcıoğlu 1947 yılında Ankara'da doğdu. Gülseren Budayıcıoğlu, ilk ve ortaöğrenimini TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra, 1966’da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Öğrenci iken TRT Ankara radyosunda ve televizyonunda kadrolu spiker ve sunucu olarak görev yaptı. Ankara'da serbest hekimlik yaptı.

73 yaşında olan Gülseren Budayıcıoğlu, 1973 yılında eşi Aydın Budayıcıoğlu ile evlendi.

Türkiye’nin ilk ve tek psikiyatri merkezi olan ve ülkemizdeki her kesimden insanın başvurabileceği “Özel MADALYON Psikiyatri Merkezi”ni kurdu.

Gülseren Budayıcıoğlu kendi anlatımı ile hayatını dinlemek isterseniz EKOTÜRK programına katıldığı yayına bakabilirsiniz. [1]

Camdaki Kız dizisi ve İstanbullu Gelin dizisinin Gülseren Buayıcıoğlu'nunkitaplarındaki hikayelerden uyarlanan dizilerdi.

Gülseren Budayıcıoğlu Kitapları

2004 “Madalyonun İçi”

2008 "Günahın Üç Rengi"

2011 “Hayata Dön” 

2015 "Kral Kaybederse"

Kaynak: 

1. https://www.youtube.com/watch?v=NGedCFvFArQ&feature=emb_title

Yorumlar