Dekan Özel, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Emre Özel ve yeni yönetimini makamında ağırladı.Paşadağ mevkisinde 8 bin 200 metrekare kapalı alanda hizmet veren Yuvacık...

Google Haberlere Abone ol
Dekan Özel,  Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Emre Özel ve yeni yönetimini makamında ağırladı.

Paşadağ mevkisinde 8 bin 200 metrekare kapalı alanda hizmet veren Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. Haluk Emre Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Fakültelerine verdiği destek için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Özel, fakültenin genel durumu hakkında da bilgi verdi. Türkiye ve dünyada önde gelen bir eğitim, araştırma, tedavi kurumu olma hedefine ulaşmak için yoğun çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Yuvacık Diş Hekimliği Dekanı Prof. Dr. Haluk Özel, "Tüm gayretimiz toplumumuza kültürel ve sosyal alanda katkı vermek, bilimsel gelişmeler ışığında bölgemizin, çevre il ve ilçelerin ihtiyaçlarını dikkate alarak kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır" dedi.

Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi’nin kentimizin önemli bir değeri olduğunu görüşmede vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu ise, "Ülkemizdeki üniversitelerin dünyada daha fazla söz sahibi olmasını ve insanlığın faydasına çalışmalar yapması bizleri mutlu edecektir. Türkiye, üniversitelerimizin vizyonel bakışıyla yükselecektir" şeklinde konuştu.

Görüşme, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Yorumlar