Aynaz Deedra kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Aynaz Deedra kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte Kesişen Kültürler Programı sunucusu Deedra hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Aynaz Deedra kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Aynaz Deedra kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve uzmanlık alanı nedir? Yaptığı programla adından sıkça söz ettiren Deedra Aynaz hakkında merak edilen bilgilerden bazıları şöyle:

Aynaz Deedra kimdir?
Aynaz Deedra

 

Deedra Aynaz'ın tam adı Deedra Aynaz Özlen Özkaşıkçı'dır. beIN İZ kanalının izleyicileri onu yakından tanıyor, ancak tanımayanlar için belirtelim bu kanalda Kesişen Kültürler Programı'nı sunuyor.

Kesişen Kültürler Programı sunucusu Deedra Aynaz aynı zamanda yazardır.

Aynaz, Kotor, Montenegro'dan paylaştığı bu resmine şu notu düşmüş:

Her seyahat sonrasında durup düşünüyorum. Ne yaptım? Neler oldu? Kimlerle tanıştım? Karadağ’ı düşünüyorum bugün. Güzelliklerini kelimelere dökmek mümkün değil ama hissediyorum orayı ve olanları! Her gittiğim yer gibi Karadağ’ında artık kalbimde bir odası oldu. 20 inci bölümümüzü başarılı ve bu kadar özel bir şekilde çekebilmemize yardım eden herkese özel bir teşekkür etmek istedim.

Kaynak: Instagram

 

Ankara'da dünyaya geldiği biliniyor ancak tam olarak hangi tarihte doğduğu ise bilinmiyor. Tahmini olarak 30'lu yaşlarının sonlarında ya da 40'lı yaşların başında görünüyor.

Amerika'da bulunan Florida Merkez Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Bachelor of Science İşletme Yönetimi ile Pazarlama ve Psikolojide Çift Yandal alanlarında eğitimini tamamlamıştır. İngilizce ve Türkçe'yi anadili gibi akıcı seviyede konuşmaktadır.

Aynaz'ın paylaşımlarından biri:

"Finlandiya gittiğimde bir çok doğa harikasına şahit oldum en çok beni etkileyen şey güneşin nerdeyse hiç doğmamasıydı.

Bu resim saat 1 sularında çekildi ve hava nerdeyse karanlık."

Kaynak: İnstagram

 

Bir giyim şirketinin kurucu ortağıdır. Farklı İtalyan markalarını Türkiye pazarına getirmiştir. Ankara'da bulunan Bilkent Üniversitesi'nde “Anglo Amerikan Kültürleri ve Örgütsel Davranış” dersi vermiştir. Bunların dışında bir çok sosyal sorumluluk projesinde ve bir çok pazarlama alanında aktif rol aldı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deedra Aynaz Özkaşıkçı (@aynazoz)'in paylaştığı bir gönderi

Kesişen Kültürler programının sunucusu Aynaz Deedra evli değildir.

Deedra Aynaz İspanya'nın başkenti Madrid'de

 

 

Yorumlar

Yahya Yunus Aynaz, Programlarınızı zevkle izliyorum. Rica ettiğim bir husus, Siz'deki Aynaz adı nereden kaynaklanıyor? Yanıtınız için çok teşekkürler. Saygılar,