Davutoğlu'na sokakta sert tepki

Ahmet Davutoğlu Adıyaman'da çıktığı sokakta vatandaşların sert tepkisiyle karşılaştı

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu'na sokakta sert tepki

Adıyaman'ı ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bazı vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. Davutoğlu, vatandaşların "6'lı masadan ayrıl hepimiz oyumuzu veririz" sözlerine, "Bakarız ona" diyerek karşılık verdi.

Partisinin yeni il başkanlığı binasının açılışı ve çeşitli temaslarda bulunmak için Adıyaman'a giden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu vatandaşlarla sohbet ederek, esnafı ziyaret etti.

"6'LI MASADAN AYRIL HEPİMİZ OYUMUZU VERİRİZ"

Kıraathanede oturan vatandaşlara selam veren Davutoğlu, tepkiyle karşılaştı. Bir vatandaşın, "Sen HDP ve CHP ile berabersin. Size yakıştıramadım. Terörle mücadeleyi siz yapmadınız, eğer yapsaydınız onlara gitmezdiniz. Altılı masadan ayrıl hepimiz oyumuzu veririz" sözlerine karşılık Davutoğlu, "Bakarız ona" diye cevap verdi.

İki şehit yakını ise Davutoğlu'na, "Sizi tebrik ederim. Niçin tebrik ederim? PKK ile yuvarlak masada oturduğunuz için. Bu benim hoşuma gitmiyor. O kadar şehit var, polis öldürüyorlar, asker öldürüyorlar. Bunu yapmayın. Ben şehit babasıyım bunu bana yapma, beni yakma. CHP'den uzak dur" dedi.


 

Yorumlar