Davutoğlu: ''Dünyayı başlarına yıkarız''

Başbakan Davutoğlu terör örgütlerine meydan okudu.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu: ''Dünyayı başlarına yıkarız''

 

Başbakan Davutoğlu terör örgütlerine meydan okudu.

"Onlar bize şunu dediler. ‘biz istediğimiz anda vatandaşlarınızın canına kast ederiz. ‘Biz de onlara şunu diyoruz" bir vatandaşımızın canına kast eden olursa dünyanın neresinde olursa olsun o dünyayı onun başına yıkarız. Onlar dediler ki, biz Türkiye'yi istediğimiz çatışmaya yöneltebiliriz. biz de şunu dedik, AKP Türk, Kürt, Alevi kardeşliğinin teminatıdır ".

 

ANS PRESS’in haberine göre, Başbakan Davutoğlu partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

 

Ülkede son zaman yaşanan terör olayları, patlamalar ve askeri operasyonlar hakkında bilgi veren Davutoğlu terör örgütü ve onların arkasında dayananlara mesaj göndermeyi de unutmadı.

 

Davutoğlu Türkiye Cumhuriyetinin  tek yumruk gibi istenilen tahribata iyi yanıt vereceğini söyledi.

 

Davutoğlu, ülkesinin 3 değil, 33 terör örgütü ile mücadele etmek kudreti var. "Bu süreç silahlı unsurlar silahı yere koyana, Türkiye'yi terk edene kadar devam edecek.

Tüm şehitlerimizin yakınlarına sesleniyorum - acınız acımız, kalbimizle hissediyoruz. Ama onlar cennete gitti. Bir aslanımızı kaybettik, ama Anadolu'nun onlarca aslanı var.

 

Davutoğlu terörle mücadele operasyonu başladıktan sonra tüm siyasi partilerin liderleri ile ilişki bulundurarak bilgi verdiğini de söyledi. Davutoğlu, bu mesele bir ülke meselesidir ve tüm partilerin malumatlandırılması gerekir.

Başbakan Davutoğlu kendisine ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak başsağlığı dileyen devlet başkanlarına teşekkür etmeyi unutmadı. Davutoğlu'nun sözlerine göre, 121 ülke desteğini belirtti. "Terörle mücadele aynı zamanda bir samimiyet testidir. Yalnız değiliz ve olmayacağız.

 

Bir önemli siyasi liderin ifadesini hatırlatmak istiyorum "Türkiye'nin böyle ayakta, esnek olması en güzel haberdir. Türkiye gözü açıksa biz rahat yata biliriz.’’

Yorumlar