Danimarka Diyanet Vakfı Burs başvuru formu, bursu ne kadar, başvurusu nasıl yapılır?

Danimarka Diyanet Vakfı burs başvuru formu burstan faydalanmak isteyenler tarafından bu aralar merakla aranıyor. Vakıf tarafından yapılan açıklamada burs başvuralarının başladığı önümüzdeki günlerde de sona ereceği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Danimarka Diyanet Vakfı burs başvuru formu

Danimarka Diyanet Vakfı Burs başvuru formu, bursu ne kadar, başvurusu nasıl yapılır? Danimarka Diyanet Vakfı burs başvuru formu nereden ve nasıl bulunur sorusu burstan yararlanmak isteyenlerce merakla soruluyor. Her yıl düzenli bir şekilde verilen bursun miktarı ve başvuru şekli ile takvimi merak ediliyor. Diyanet'in Avrupa ülkelerindeki çalışmaları düzenli bir şekilde artarak devam ediyor. O hizmetlerden biri de eğitim desteği şeklindeki burslardır.

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak Diyanet Vakfı tarafından bu yıl Danimarka bursu veriliyor.

Burs için gerekli olan şartlar ve başvuru takvimiyle alakalı gerekli açıklamalar vakıf tarafından yapıldı. 

Vakıftan yapılan açıklamada, "Vakfımız imkanlar ölçüsünde her yıl üniversite öğrencilerine destek amacıyla burs vermektedir. İhtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerin desteklenmesi amacı ile oluşturulan bu programa yapılan başvurular bir komisyon tarafından değerlendirilmekte ve sonuçlandırılmaktadır. Burs başvuruları yıllık olarak alınmakta ve bütün yılı kapsayan tek seferlik ödeme ile tahsis edilen burslar yatırılmaktadır." denildi. 

Danimarka Diyanet Vakfı burs başvuru formu
Danimarka Diyanet Vakfı burs başvuru formu

 

DİYANET VAKFI DANİMARKA BURSU NE KADAR?

Vakfımız tarafından her yıl 300'e yakın öğrenciye, yaklaşık 3500'er DKK eğitimi yardımı sağlanmaktadır. (3.500 Danimarka kronu 8.600 Türk Lirası yapıyor)

Uzun yıllardır üniversitede okuyan öğrenciler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine verilen burslarımız, zekat ve eğitim bağışlarından karşılanmaktadır.

Siz de öğrencilerimize bu anlamda katkı sağlamak isterseniz ''590105'' Mobilpay numarasından bağışınızı yapabilirsiniz.

Açıklama şöyle devam etti:

Burs başvurularımız 01 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecektir. Bu tarihten sonra yapılan, eksik veya yanlış bilgi beyanı olan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sonuçlar 2022 Ekim ayı ortasında açıklanacaktır. Belirlenecek burs miktarı yılda bir defa olacak şekilde bursiyerlerin hesaplarına yatırılacaktır. Kural gereği daha önce burs verilen kişilere tekrar burs tahsisi yapılamamaktadır. Sorularınız için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.


 

Yorumlar