Danilo boşandı mı, neden boşandı?

Danilo boşandı mı, neden boşandı, Tuğçe Demirbilek ile araları neden bozuldu, ünlü çift neden boşanma kararı aldı? İşte Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek boşanma kararları hakkında bilgiler:

Google Haberlere Abone ol
Danilo boşandı mı, neden boşandı?

Danilo boşandı mı, neden boşandı, Tuğçe Demirbilek ile araları neden bozuldu? Türkiye'nin MasterChef programlarından tanıdığı İtalyan Şef Danilo Zanna ile eşi Tuğçe Demirbilek'in boşanma kararı aldıkları haberleri magazin dünyasına bomba gibi düştü. Peki, Zanna ve Demirbilek çiftleri neden boşanıyor? 

MasterChef jürisi İtalyan şef Danilo Zanna, dokuz yıl önce evlendiği Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldı. Zanna, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Yıllar önce Türkiye'ye seyahate gelen İtalyan şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra ülkede kalmaya devam etti.

Danilo boşanıyor mu, Danilo Zanna neden boşanıyor
Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek

 

2012 yılında nikah masasına oturan çiftten üzücü haber geldi.

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'in şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde evlerini ayırdığı ortaya çıktı.

Birlikte yaşadıkları Etiler'deki evinden ayrılan İtalyan şef, yine Etiler'de ayrı bir eve taşındığı söyleniyor.

Çift, yayınladıkları gönderide, "Kamuoyuna duyuru... Bugün hakkımızda çıkan ayrılık haberi ile ilgili bir açıklama yapmayı gerekli ve uygun gördük. Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz. Tüm ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz." açıklamalarına yer verdi.

Henüz boşanma davası açmayan ikili, temmuz ayında birlikte tatil yapmıştı.

TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR?

Tuğçe Demirbilek, 1981 yılında dünyaya geldi. Aslen Giresunlu olan Demirbilek, yoga eğitmenidir.

Danilo boşanıyor mu, Danilo Zanna neden boşanıyor
Danilo boşanıyor mu, Danilo Zanna neden boşanıyor

 

2012 yılında dünya evine giren Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'in bir çocuğu vardır.

Zanna, verdiği bir röportajda eşi ile tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin’in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul’da yaşamaya devam ettik"


 

 

Yorumlar