Dan Brown'ın yeni romanı 3 Ekim'de yayımlanacak

- ABD'li yazarın 13 dilde aynı anda yayımlanacak romanı, saat farkıyla ilk olarak Türkiye'de satışa çıkacak

Google Haberlere Abone ol
Dan Brown'ın yeni romanı 3 Ekim'de yayımlanacak

İSTANBUL (AA) - ABD'li ünlü yazar Dan Brown'ın 13 dilde aynı anda yayımlanacak romanını ilk okuyanlar, saat farkıyla Türkler olacak.

Altın Kitaplar'dan yapılan açıklamaya göre, dünya çapında çok satan kitaplara imza atan Brown'ın "Origin" adlı yeni kitabı 3 Ekim'de okurlarıyla buluşacak.

Romanları kadar kitapların yayıma hazırlanma süreci de merak uyandıran yazarın yeni eserinde de Cehennem romanında olduğu gibi çevirmen ve editörler tek bir merkeze toplandı. Güvenlik önlemlerinin oldukça yüksek tutulduğu bu süreçte, çevirmenler internet olmayan bir odada yanlarına özel eşyalarını almadan çalışıyor. Merkezin nerede olduğu da şimdilik açıklanmıyor.

Kitabın çevirisi Türkiye'yle aynı gün Brezilya, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, Danimarka, Hollanda, Norveç, Portekiz, Polonya, Katalonya ve Finlandiya'da satışa sunulacak.

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon'ın bir kez daha okuyucu karşısına çıktığı romanda, Langdon, insanlığın bugüne kadar cevap bulamadığı iki sorunun kesiştiği tehlikeli bir kavşakta, dünyayı yerinden oynatacak bir buluşla insanlığa cevap verecek.

Dan Brown'ın Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar, Dijital Kale, İhanet Noktası, Kayıp Sembol ve Cehennem romanlarında olduğu gibi Origin adlı romanında da din, bilim, sanat ve mimarlık tarihinden izler olması bekleniyor.

Yorumlar