CZN Burak neden zayıfladı, hasta mı, hastalığı nedir, sağlık durumu iyi mi?

CZN Burak son dönemlerde aşırı derece kaybettiği kilolarıyla sevenlerini üzdü. Zayıflamış haliyle onu gören hayranları, CZN Burak neden zayıfladı, hasta mı, hastalığı nedir, sağlık durumu iyi mi sorularını soramadan edemiyor.

Google Haberlere Abone ol
CZN Burak neden zayıfladı, hasta mı, hastalığı ne?

CZN Burak hasta mı, neden zayıfladı, hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl? CZN Burak öldü mü, son dakika gelişmesi var mı, hasta mı, kanser mi, sağlık durumu nasıl, ameliyat mı oldu, ameliyatı nasıl geçti gibi sorular ve birbirinden asılsız iddiaların yer aldığı haberler yayılınca soruların muhatabında bizzat açıklama geldi. Peki, CZN Burak hasta mı, neden zayıfladı, hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl? CZN Burak öldü mü, hasta mı, kanser mi?

CZN BURAK NEDEN ZAYIFLADI?

Ünü Türkiye sınırlarını aşarak Asya, Afrika, Avrupa'ya kadar yayılan ve sosyal medyada 40 milyona yakın insan tarafından yakından takip edilen CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, sağlık durumuyla ilgili internette yer alan haberlere ve asılsız iddialara karşılık açıklama yaptı. 

CZN Burak öldü mü, hasta mı, kanser mi açıklama
CZN Burak'ın en son paylaştığı resimler

 

Restoran zinciri sahibi olan ve CZN Burak adıyla bilinen Burak Özdemir, sosyal medya hesabından hastanede çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin takipçilerinden geçmiş olsun mesajı gelirken, fotoğrafın altına birçok kişi “CZN Burak’a ne oldu?” diye yazdı.

Hastane odasında çekilen bir fotoğrafını yayınlayan ünlü aşçı, paylaşımına, “Minik bir kontrol sadece, sevgi en güzel bağdır” yazdı.

 Burak Özdemir’in paylaşımına kısa sürede birçok kişi “Geçmiş olsun” , “Acil şifalar” mesajları yazdı.

Ünlü şef, geçtiğimiz aylarda da hastane odasında yatarken çekilen bir fotoğrafını paylaşmıştı. Hastalığı hakkında bir açıklama yapmayan CZN Burak, “Ufak bir ameliyat geçirdim. Birbirinden güzel iyi dilekleriniz için Allah razı olsun çok teşekkür ederim” demişti.

CZN Burak öldü mü, hasta mı, kanser mi açıklama
CZN Burak daha önce de hastaneye yatmıştı ancak kısa sürede çıkmıştı

 

Sosyal medyada çektiği yemek videoları ile popüler olan CZN Burak, son dönemde verdiği kilolarla dikkatleri üzerine topladı. Çok sayıda restoranı olan ünlü şef, zayıflamış hali ile takipçilerini şaşırtmıştı.

AÇIKLAMA GELDİ

CZN Burak en son asılsız iddiaların giderek yayılması üzerine bir açıklama daha yayınladı. Ancak bu kez dışarıda çekilmiş eski bir resmini paylaşarak mesaj atan Burak'ın sağlık durumu bu kez gerçekten de sevenlerini endişelendirdi. 

Herkese merhabalar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kötü bir durum yok lütfen asılsız haberlere paylaşımlara itibar etmeyiniz teşekkür ederiz iyi ki varsınız En güzel bağ sevgidir🤲❤️

İşte Burak'ın attığı en son mesaj: 

CZN Burak öldü mü, hasta mı, kanser mi açıklama
CZN Burak öldü mü, hasta mı, kanser mi açıklama

 

CZN BURAK'IN 22 MAYIS EN SON PAYLAŞIMI

CZN Burak iyi olduğunu yaptığı en son paylaşımla haber verdi.

İşte CZN Burak'ın 22 Mayıs 2022 Pazar günü yaptığı paylaşım:

CZN Burak öldü mü son dakika hasta mı, kanser mi açıklama geldi?
CZN Burak öldü mü son dakika hasta mı, kanser mi açıklama geldi?

 

 CZN BURAK 5 HAZİRAN 2022 PAZAR GÜNÜ PAYLAŞIMI

CZN Burak öldü mü şeklinde sosyal medyadan sormaya devam eden bazı kullanıcıları için merak edilen bigiyi aktaralım.

CZN Burak en son 5 Haziran 2022 tarihinde sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Yaptığı son paylaşım Dubai şubesindeki burger yapımıyla ilgiliydi.

İşte o paylaşım:

Caption

 

 

Yorumlar

beste Czn Burak Bi Kursun Doktur Nazara Karsi Iyi Gelir
beste CZN Burak Dunyaca Cok Seviliyor Hepimiz Onu Cok Seviyoruz . Sagligi Icin Duaciyiz Kendisine Cok Iyi Baksin Bizler Onun Guler Yuzunu Cokkkk Seviyoruz