Cüneyt Özdemir'den Kaftancıoğlu'na cevap

Katıldığı bir televizyon programında Cüneyt Özdemir için iktidarın trolü olmak isteyen gazeteci şeklinde ifadeler kullanan CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'na Özdemir'den cevap geldi. Özdemir, Kaftancıoğlu'nu ekrana davet etti.

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Özdemir'den Kaftancıoğlu'na cevap

Son dönemlerde gerçekleri söylediği için yeminli Erdoğan düşmanlarının hedefi haline gelen Gazeteci Cüneyt Özdemir, kendisine troll imasında bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu ekrana davet etti. 

Cüneyt Özdemir, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda, 1) Korona günlerinde işi gücü bırakıp kafayı @fahrettinaltun 'a takan İstanbul il Başkanı Sayın @Canan_Kaftanci
'yı eleştirmiştim. Anlaşılan çok ağırına gitmiş. Kendisine yandaş kanallara çıkıp (adımı vermeye cesaret edemese de) hakkımda atıp tutuyor. Bir sürü zırva, iftira...  Sayın @Canan_Kaftanci
buyrun bu akşam 20.00'de canlı yayına beklerim. Bir de benim yüzüme karşı söyleyin bu zırvalarınızı... Bakın sizin arkanızda bir dediğinizi iki etmeyen CHP il örgütü var. Bir dediğinizi iki etmiyorlar. Ben Tek! 30 yıllık gazeteci geçmişimleyim, o kadar.." dedi. 

CANAN KAFTANCIOĞLU CÜNEYT ÖZDEMİR İÇİN NE DEDİ?

Canan Kaftancıoğlu, Tele1'de katıldığı bir programda yaptığı konuşmada Cüneyt Özdemir için, "İktidarın bir paralı trolleri var, bir de kendilerine gazeteci diyen yüksek ücretli trolleri var. Şu anda paralı troll olmayan ama yurtdışına kaçmak zorunda kaldığı için şimdilik bedava trollük yapıp, gelip paralı trollük yapmak isteyenler var" demişti.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki evini gözetledikleri esnada suçüstü yakalanan CHP'liler kamuoyunda büyük tartışmaya neden olmuştu. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu aile mahremiyetini hiçe sayarak, Altun'un evini gözetleyen ve görüntülemeye çalışanlara sahip çıkmış, talimatı kendisinin verdiğini itiraf etmişti. CHP'lilerin bu yatıklarına tepki gösteren isimlerden biri de Cüneyt Özdemir'di.

Yorumlar