Cumhurbaşkanı'ndan ödül alan Alanson'a linç kampanyası

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülen ve ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden alan MFÖ üyesi Mazhar Alanson sosyal medya üzerinde linçe uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı'ndan ödül alan Alanson'a linç kampanyası

MFÖ, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü'ne layık görüldü. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu.

Müzik dalında ödüle layık görülen MFÖ üyeleri Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Mazhar Alanson "Çok samimi konuşacağım; bunca yıldır çok ödük aldık. Maalesef taşınmalardan dolayı saklayamadım. Benim evde hemen hemen hiç ödül görülmüyor. Ama bu ödülü ömrümün sonuna kadar saklayacağım." yorumunda bulundu.

ALANSON'A LİNÇ

Mazhar Alanson açıklamalarının ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından sosyal medya üzerinden linç edildi. Alanson daha öncede "Yandım" şarkısının sözlerini Mekke'de yazdığını söylemiş ve sosyal medyanın hedefi haline gelmişti.

Yorumlar