Cumhurbaşkanı Erdoğan İskenderun ve Adana'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki depremin art arda vurduğu bölgelerden İskenderun ve Adana'da incelemelerde bulundu. Erdoğan öncesinde Kahramanmaraş ve Hatay'da incelemelerde bulunmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan İskenderun ve Adana'da

Türkiye'nin yüreğini yakan iki büyük depremden sonra arama kurtarma ve yardım faaliyetleri hızla devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bölgeyi ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından İskenderun ve Adana'yı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş ve Hatay'ın ardından İskenderun ilçesine geçti. Erdoğan, burada yetkililerden bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Daha sonra Adana'ya geçen Erdoğan, merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'ndeki Zeray Apartmanı'nın enkaz alanında süren arama kurtarma çalışmaları hakkında bildi aldı.

Vatandaşlarla da görüşen Erdoğan, daha önceki depremleri hatırlatarak, "Bütün buralardaki depremleri nasıl atlattıysak hiç endişe etmeyin bundan da kısa sürede kurtulacağız. Tabii ki ölenlerimiz hepimiz için ciğerparelerimizdir." dedi.

 

Yorumlar