Çukur son bölüm 4. Sezon 6. Bölüm İzle

Çukur 4. Sezon 6. Bölüm 12 Ekim Pazartesi akşamı hayranlarının karşısına çıktı. Yeni karakterlerin dahil olduğu dizi yine hareketli sahneleriyle sevenlerine ekran başına kilitledi.

Google Haberlere Abone ol

Çukur 4. Sezon 6. Bölüm 12 Ekim 2020 Pazartesi akşamı Show TV'de hayranlarının karşısına çıktı. Çukur son bölüm full tek parça izlemek isteyenler için kanalın resmi internet sayfasından yayınlandı. Son bölüm full izleme linki haberin en altında.

ÇUKUR ÖNCEKİ BÖLÜMLERİ

Çukur 92. Bölüm izleyenler Yamaç'ın Çukur semtinde oturan gençlere esaslı bir nutuk çektiğini görecekler. Öte yandan İdris Koçovalı'nın kahvesine gelen ve Yamaç ile tanışan Arık Böke Erdenet'in dengeleri nasıl değiştireceği merakla bekleniyor. Çukur'un son bölümünde Gazeteci Emir ve Polis Erkan'ın yardımlarıyla Yamaç, Çağatay Erdenet'in sonunu yavaş yavaş getirecek. Arık Böke'nin ortaya çıkışıyla Çukur'da bir kez daha dengeler değişiyor; bir kez daha savaş kızışıyor. Koçovalılar ise Çukur'u yeniden toparlamak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyor.

Çukur dizisinin 3. Sezon 22. Bölüm veya Çukur 89. Bölüm 24 Şubat 2020 Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle Show TV'de hayranlarıyla buluştu. Yamaç uzun zaman sonra ortaya çıktıktan sonra mahallesinin düştüğü duruma şahit olacaktır. Emmi'nin yanına giden Yamaç, ondan aldığı öneriler sonucunda Çağatay Erdenet ile anlaşma yoluna mı gidiyor? Öte yandan Azer ve Karaca cephesinde işler ciddiye binerken Cumali, eşinden sevindirici bir haber alıyor.

Yamaç sonunda ortaya çıkmış ve bunun karşılığında Cumali, Yamaç'ı dövmüştür. Çukur, Yamaç, Cumali ve Selim'in yokluğunda Çağatay Erdenet'e savaş açmıştır. Nehir ise sonunda Yamaç'ın dönmüş olmasına sevinmiş ve hamile olduğunu söylemiştir.

Salih ve Yamaç, Mahsun'u kurtarmıştır. Ancak Çağatay Yamaç'ın yaşadığını çoktan öğrenir. Çağatay ise ayağına dolanan Koçovalıların hepsini içeri attırır. Azer'in evinde olan Karaca, Çukur'un dışında olan Salih, Selim ve Cumali bu durumdan kurtulmuştur. Ancak mahalleye giden Cumali polis tarafından kıskaca alınır. 

Yamaç, acısının son bulması için kendini ateşe atmaya çalışırken Mahsun'un yardımıyla Salih onu kurtardı. Salih, Yamaç'a her şeyi anlatması için baskı yaparken Çağatay ise Yamaç'în ölmediğini düşünerek Mahsun'a işkence yaptırır. Öte yandan Salih ise Yamaç'ı acısından kurtarmak için onu bir yere götürür. Dizinin bu bölümünde neler yaşanacak? Yamaç'ın ölü olduğunu öğrenen Cumali ve Selim nasıl adımlar atacak? Akın tek başına mahalleyi koruyabilecek mi? Salih Yamaç'a ne yapacak?

Salih babasının katilini öldürenin Yamaç olduğunu öğrenmiş ve bunun acısıyla dayanamayıp intihar etmeye karar vermişken bir anda Mahsun karşısına dikilir. Yamaç tuzağa düşürülmüşken Çukur, Yamaç'ın ölüm haberini almıştır. Yamaç'ın parmagından alınan yüzük Selim'e verilir. Selim ve Cumali'nin artık tek hedefleri vardır. Yamaç gerçekten öldü mü?

Salih babasını Yamaç'ın öldürdüğünü öğrendi. Bu noktadan sora Salih'in ne yapacağı merak edilmeye başlarken Mahsun ise beklendiği gibi Yücel ile işbirliği yaparak Yamaç'ı öldürmenin peşinde. Öte yandan diziye yeni katılan Çağatay'ın nasıl adımları atacağı merakla bekleniyor.

Yamaç, tam İstanbul'u ele geçirdiğini düşündüğünde aslında İstanbul'un yer altı dünyasının sandığından daha büyük olduğunun farkına varır. Efsun'un sanıp çaldığı altınların asıl sahibi olan Çağatay (Nejat İşler) sahneye çıktı. Mahsun, kendini afettirmek için Yamaç'a yardım etmek isterken Cumali ise, savaşı bitirmek için Azer'in evine sığınan yeğenini oradan almanın ve savaşı devam ettirmenin peşindedir. Salih, ise Almanya'dan istediğini alarak dönmüş ancak içindeki kuşku onu yiyip bitirmiştir. Görüntüleri izlememe kararı alsada sonunda dayanamayıp görüntüleri izler ve gerçekle yüzleşir.

Önceki bölümde hasiphaneden çıkarak evlerine dönen kardeşlerin karşılaşacaklar sürprizler yeni bölümde tek tek ortaya çıkıyor. Akın'ın, Azer'in ve Aliço'nun durumları izleyicinin en çok merak ettiği konular oluyor. Çukur son bölüm izleyicilerinin merakla beklediği yeni bölüm saat 20.00 itibariyle Show TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Çukur son bölüm izleyenler cezaevinde bulunan Koçovalılar için mahkeme günü geldiğini görecekler. Mahkemeye çıkacak olan Koçovalıların tahliye edilip edilmeyecekleri merakla beklenirken, ailenin kadın üyeleri de adliyeye gelerek onlara destek olmaya çalışıyor. Adliyede Yamaç ve Cumali'nin endişeli oldukları gözleniyor. Öte yandan Yamaç, Akın ile ilgili Damla'dan öğrendiği bilgiyle şoke olur. Aksiyon ve hareketli sahnelerin hakim olduğu Çukur yeni bölüm yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Uzun zamandır haber alınamayan Aliço ise bir kez daha Koçovalılar'ın hayatını kurtaracak işe imza atıyor. Çukur yeni bölümde Cumali, ilk kez Murtaza ile yüzleşecek. Yamaç da yanlarında olacak. Bu sahne de yine tansiyonu yükselten sahnelerden biri olacak.

Mahkemeye çıkacak olan Koçovalıların tahliye edilip edilmeyecekleri merakla beklenirken, ailenin kadın üyeleri de adliyeye gelerek onlara destek olmaya çalışıyor. Adliyede Yamaç ve Cumali'nin endişeli oldukları gözleniyor. Öte yandan Yamaç, Akın ile ilgili Damla'dan öğrendiği bilgiyle şoke olur. Aksiyon ve hareketli sahnelerin hakim olduğu Çukur yeni bölüm yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Yamaç, bu üç düşmanı tarafından kurulan tuzaktan birileri tarafından kurtarılır. Yamaç'ı öldürdüğünü sanan düşmanları bu kez da Yamaç'ın kardeşlerini yok etmek için harekete geçerler. Ancak düşmanların hesaplamadıkları başka şeyler var. Çünkü Yamaç ölmemiş, hapisteki diğer kardeşleri de gelecek saldırılara karşılık verecek güçteler. Öte yandan Çukur yeni bölümünde Aliço ile ilgili de gelişmeler olacak. Aliço'nun geçmişiyle ilgili ekrana yansıyacak detaylar duygusal anların yaşanmasına neden olabilir. Çukur son bölümde Yamaç yeniden Çukur sokaklarına geri dönüyor. Dönüşü ise birçok şeyi de yeniden dizayn edecek. 

Çukur 65. Bölüm izleyenler mahalleye yeni bir düşmanın geldiğini görecekler. Bu yeni düşman Azer Kurtuluş'tur. Azer, Koçovalılar ile büyük bir savaşa hazırlanırken, rakiplerinden hiç beklemediği bir teklif alır. Bu teklif iki tarafı ya büyük bir dost haline getirecek ya da düşman. Karar Azer'in. Öte yandan İdris Baba, bir iç muhasebe yapmanın zamanı olduğunu düşünerek bütün aileyi bir araya toplamaya karar verir. Özellikle de Uluç Reis'in ihanetinin neden olduğu zaiyatın muhasebesi yapılacak, kayıpların sorumluları tespit edilecek. Öte yandan Uluç Reis'in Cumali ile yakın ilişkisi bulunan Damla ise çok zor durumda kalıyor. Karanlık odakların başındaki isim Yücel ise hem Azer'i hem de Timsah'ı Koçovalılar'a karşı kullanmak için yeni planlar üzerinde çalışmaya devam etmektedir.

Çukur 64. bölüm izleyenler yine çatışmaların bol ve silahların sık sık çekildiği sahnelerle heyecanlı dakikalar yaşayacak. Yamaç ve Aliço ile Yücel arasındaki yüzleşmede Yamaç, başladığı yere geri dönerek Yücel’i elinden kaçıracak. Bu esnada İdris de Vartolu Salih’in mekanında ölen Savaş’ın ağabeyi Azer Kurtuluş ile karşı karşıya gelecek. Cumali’nin öğreneceği bir bilgi, onu büyük bir şüpheye sürüklerken; Damla’nın da farklı bir şekilde aynı gerçeği öğrenmesi ikiliyi oldukça güç bir duruma sürükleyecek. Koçovalılar ile Aliço, Emmi, Medet, Metin ve Kemal, Azer tehlikesini durdurabilmek için seferber olacak. Ancak Azer, kardeşinin intikamını almadan kolay kolay Çukur’u terk etmeyeceğini gösterecek.

Karakuzular'ın dağılmasından Çukur mahallesinde dengeler yeniden kurulmuştu. Şimdi ise Çukur'a sığınan Yücel'in neden olduğu infial Çukur'da konuşuluyor. Karakuzular çetesi henüz dağılmadan, onlardan kaçarak Koçovalılara sığındığı bilinen Yücel'in aslında farklı bir kimlik olduğu ortaya çıkıyor. Yücel'in, aslında Yamaç'ın aradığı en tepedeki isimlerden biri olduğu ortaya çıkıyor ancak bu kez kendisi ortalarda yok. Öte yandan Uluç Reis'in de büyük bir ihanet içinde oludğu geçen bölümlerde ortaya çıkmıştı. Şimdi ise kızı Cumali ile evil olan Uluç Reis'in kızına rağmen neler yapacağı merak konusu oluyor. 

ÇUKUR 64. BÖLÜM VEYA 2. SEZON 31. BÖLÜM

Özellikle de "Yücel" olarak bilinen kişinin aslında kim olduğu yeni yeni ortaya çıkıyor. Karakuzular'dan kaçarak Koçovalılar'a sığındığını söyleyerek herkesi kandıran Yücel'in aslında en tepedeki isim olduğu ortaya çıkıyor. Yücel, kimliğinin deşifre olmasından sonra kayıplara karışıyor. İlk olarak da Baykal olarak tanıttığı yakın adamlarından birini Yamaç'ın önünde öldürerek, Baykal'ın artık yaşamadığı imajını vermeye çalışıyor. Öte yandan bir önceki bölümde ortaya çıkan Timsah lakaplı yeni karakter ise Yamaç çetin bir savaşa girişiyor.

Karakuzular'ın dağılmasından sonra sükunete kavuşacağı düşünülen Çukur'da yeni sorunlar ve yeni aktörler ortaya çıkıyor.

Çünkü, Karakuzular'ın sıradan adamlarından biri olduğunu belirterek Çukur'a sığınan Yücel aslında örgütün tepe isimlerinden biri olarak biliniyor.

Yamaç'ın örgütün en tepesindeki ismin peşine düştüğünü öğrenen Yücel, ilginç bir plan yaparak Yamaç'ın gözünü boyamayı düşünüyor.

Bunun için, "Baykal" olarak kendini tanıtan bir kişiyi Yamaç'a gönderen Yücel, tam görüşme esnasında gönderdiği kişiyi uzaktan vurarak öldürür.

Ayrıca Yamaç'a da gözdağı vermeyi ihmal etmez.

Öte yandan Yamaç'a ulaşmaya çalışan bir başka belalı da yine Çukur'a musallat olur.

Timsah lakaplı bu kişi ilk olarak Cumali'yi kaçırarak Yamaç'ın kendisine ulaşmasını sağlamaya çalışır.

Ancak Cumali'yi arayanlar bir türlü bulamazlar. Sonunda Vartolu Salih'in izlediği yöntem işe yarar ve Timsah ile Cumali'nin izi bulunur.

Çukur 61. bölümde yeni bir karakter diziye dahil oluyor. Çukur Mahallesi'nde yeni fırtınalar Timsah ile Koçovalılar arasında geçeceğe benziyor. Uluç’un, “Timsah ne seni dinler ne beni!” sözleriyle anlattığı Timsah’ın Çukur’a geldiği ve daha ilk dakikadan tehlikeli yüzünü gösterdiği tanıtımda Cumali’yle karşı karşıya geldiği görülüyor. Timsah, “Sevgili Yamaç seni arıyorum. Mesajımı aldığında beni mutlaka ara!” sözleriyle yeni bir fırtınanın habercisi olurken, Yamaç’ın sinirli halleri dikkat çekiyor. “Sevdiklerini koruyamamak nasılmış sen de öğreneceksin!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda öfkeden gözü dönen Yamaç’ın, Yüzüklü’nün izini bulmaya çalıştığı anlar heyecanı yükseltiyor.

Çukur 60. Bölüm izleyenler Mahsun tarafından kaçırılan Sena'nın başka biri tarafından kaçırılarak öldürülme şeklinde üzülecekler. Sena'ya aşık olan Mahsun onu Şile'de bir evde tutuyordu. Yerini öğrenen Yamaç ile Selim, eve baskın düzenliyor. Ancak Mahsun'un da haberi olmadan birisi eve baskın düzenleyerek Sena'yı kaçırıyor. Sena'yı boş bir mekana götürüp içi suyla dolu kutuya koyan gizemli kişi, kutuyu sağlam bir şekilde kilitliyor. Önce Mahsun kutuyu açmaya çalışıyor ancak başaramıyor. Mahsun'u takip eden Yamaç, onu vurarak yaralıyor. Daha sonra ise Sena'yı kurtarmaya çalışıyor ancak başaramıyor. Sena öldükten sonra kutu kendiliğinden açılıyor. Yamaç, Sena'yı kutunun içinden çıkarıyor. Ancak artık çok geç. Çünkü Sena hayatını kaybediyor. Sena'nın ölümüyle Yamaç büyük bir şok geçiriyor. İşitme yetisini yitiriyor. Yaralı şekilde kaçan Mahsun peşine düşüyor. Yaralı halde bulduğu Mahsun'u öldüren Yamaç, daha sonra da Sena'nın cesedini alarak Mahalleye dönüyor. Mahallede Sena'nın ölümü nedeniyle büyük bir infial oluşuyor. 

Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki amansız mücadelenin yaşandığı Çukur son bölümde, mahallede büyük bir hesaplaşma yaşanmıştı. Karşılıklı bütün silahların çekildiği çeteler arasındaki savaş meydan savaşı halinde sürmüştü. Ancak netice olarak Koçovalılar, Karakuzular'ı bir kez daha dağıtmış, Çeto ağır yaralanmış ya da hayatını kaybetmiş durumda. Koçovalılar kazandıkları zafer nedeniyle birbirlerini tebrik ederken birden birinin kaybolduğu anlaşılır. Çukur 59. Bölüm izleyenler mahalleye polisin geldiğini de görecek. Çatışmalar nedeniyle polisin ilk kez uğradığı mahalleden birçok kişi gözaltına alınacak.

Çukur yeni bölümde en çok merak edilen konulardan biri de Çeto'nun ölüm ölmeyeceğidir. Çünkü önceki bölümde Yamaç'tan kaçan Çeto, sonunda Mahsun tarafından vuruluyor.

ÇUKUR 2. SEZON 23. BÖLÜM

Çukur 57. Bölüm tek parça izleyenler gönlünü pavyon kadınına kaptıran Cumali ile ilgili sürpriz bir gelişmeye şahit olacak. Cumali, pavyon kadınına olan aşkını sürdürürken, ailesi Uluç Reis'in kızını ona almak istiyor. Uluç Reis kızını Cumali için ikna etmeye çalışıyor. Uluç Reis'in kızı Damla, Cumali konusunda olumsuz düşünüyor, ancak babasını da kıramıyor. Uluç Reis, işin sadece bir imzadan ibaret olacağını belirterek kızını iknaya çalışıyor. Uluç Reis'in kızı ise sonunda bu teklifi kabul ediyor. Öte yandan, Çeto ise Mahsun'u kaybetmenin acısıyla sağa sola koşturmaya devam ediyor. Koçovalılar'ın kurduğu tertibin canını çok fena yaktığını büyüklerine anlatmaya çalışıyor, ancak şimdilik onlardan da bir cevap alamıyor.

Mansun ise Çeto ile ipleri tamamen koparmış durumda. Öğrendiği gerçeklerin verdiği acıyla kendini içeri kapatan Mahsun, Çeto'nun bütün çabalarına rağmen ona cevap vermiyor. Çeto ile Mahsun'un arasını açmayı başardığını keyifle gören Yamaç ise, şimdilik Çeto'ya dokunmuyor. Nedeni ise Çeto'nun arkasındaki adamların kim olduğunu öğrenmek.

ÇUKUR 2. SEZON 23. BÖLÜM

Çeto'nun Mahsun ve arkadaşlarından sakladığı büyük sırrı ortaya çıkıyor. Mahsun, önceleri inanmaz ancak teyit ettikten sonra Çeto'nun karşısına çıkar. Çeto'nun yıllarca sakladığı sır iki dostu birbirine düşürüyor. Karakuzular, sadece Çukur'da değil Çukur'un dışında da yeni düşmanlar kazanıyor. Silah arayışlarını sürdüren Koçovalılar hiç beklemediği kadar destek görüyor. Vartolu ise ailedeki yerini hala sorgulamaya devam ediyor. Kendi ayakları üstünde durmak istediğini düşünen Vartolu, bunun bazı adımlar atmaya hazırlanıyor. 

Yamaç'ın böbrek ticaretiyle ilgili Mahsun'a verdiği dosyalar sonunda hedefine ulaşıyor. Mahsun, Çeto'nun yıllarca kendilerini kandırdığını artık inanıyor. Koçovalılar ise Mahsun ile Çeto'nun birbirine düşmelerini keyifle izliyorlar. Ondan önce ise Çeto, Koçovalılara destek veren ve onlarla iş tutan herkesin mekanını basıyor, patlayıcılarla havaya uçuruyor. 

ÇUKUR 2. SEZON 22. BÖLÜM

Çukur'a yeniden geri dönen Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki mücadele yeni bir aşamaya geçiyor. Karakuzular'ı bitirmek için gerekli olan silahları temin etmeye çalışan Koçovalılar, ellerindeki adamın ifadesine dayanarak Karakuzular'a ait akü deposunu basıyor. Ancak operasyon istedikleri gibi gitmiyor. Karakuzular karşı hamle yaparak Koçovalıların bu hamlesini boşa çıkarıyor. 

Öte yandan Koçovalıların Yamaç, Çeto'nun Mahsun ile ilgili çok önemli bir sırrına vakıf oluyor. Sırrın içinde bulunduğu dosyayı kendi elleriyle Mahsun'a teslim ediyor. Teslim ederken de sadece kendisinin okuması gerektiğini söylüyor. Çukur 2. Sezon 21. Bölüm izleyenler Karakuzular'ın yeni bir özelliğini daha öğreniyor. Karakuzular'ın sokaklardan kimsesiz çocukları topladığı, böbrek ticareti yaptığı da ortaya çıkıyor. Ancak bunu Karakuzuların tamamı değil sadece Çeto biliyormuş.

Karakuzular, Koçovalılar ile işbirliği yapmakla suçladıkları Uluç Reis'in mekanını basıyor onu darp ediyor. Aynı zamanda kızının da mekanını basarak ona da büyük bir gözdağı veriyor.

Öte yandan Karakuzular, Vartolu'yu tuzağa düşürmeki çin Veysel'i kullanıyor. Veysel de Vartolu'yu tuzağa düşürmek için gerekli olan adımları atıyor. Ancak Veysel'in hareketlerinden şüphelenen Koçovalılar bu numarayı yutmuyor. Hazırlıklı bir şekilde Karakuzular'a pusu kuruluyor. Veysel'in akıbeti ise Cumali'nin elinden oluyor.

Mahsun'un Sultan Anne'nin Aşevi'ne giderek ona gözdağı vermesi ise hayatının pişmanlığına neden oluyor. 

Son olarak Koçovalılar, Karakuzular'a karşı silahlanmalarını tamamlıyor. Hemen hemen herkese silah dağıtılıyor. 

ÇUKUR 53. BÖLÜM - 2. SEZON 20. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Çukur Son Bölüm İzleyenler, Karakuzular'ın tekrar mahalleye döndüğünü görmüştü. Koçovalılar, yukarıdan kararlaştırılan bu bu adıma karşı şimdilik sessiz görünse de hazırlıklarına çoktan başlamış durumda. Karakuzular'ın tamamen mahalleden atılması için gerekli hazırlıklar yapılıyor. Öte yandan Karakuzular ile Koçovalılar'ın beklenen geriliminde ilk karşılaşma da yaşanıyor. Birbirine giren çeteler, birbirine ağır hasar veriyor.

Karakuzular, İstanbul'un önde gelen çete başlarını devreye sokarak yeniden Çukur Mahallesi'ne geri dönmeyi başarıyor. Koçovalılar, mecburen Karakuzuları kabul etmek zorunda kalıyor; ancak bu onları burada tamamen kabul ettikleri anlamına gelmiyor. Koçovalılar, zaman kaybetmeden hazırlıklarına başlıyor. Koçovalıllar, hazırlıklarını öncelikle silah teminiyle başlıyor. Çukur'a yerleşen Karakuzular'ın Çeto ve Mahsun'u ise Çeto'nun yeniden nükseden hastalığıyla uğraşmaya başlıyor. Çeto, karabasanlar gördüğü rahatsızlığı nedeniyle yeniden yataklara düşüyor. Mahsun bunun için Koçovalılar'ın kızından yardım istiyor.

Çukur son bölümde Karakuzular, mahalleye dönmek için farklı yöntemler deniyor. Çukur'un İstanbul genelindeki diğer çocuklarını kullanarak, İdris Koçovalı'dan ricacı olmalarını ve Karakuzular'ı mahalleye almalarını istiyorlar. Ancak bekledikleri cevabı İdris Koçovalı'dan alamıyorlar. Öte yandan Yamaç'ın nişanlısı Fikret'in gerçek kimliğini öğreniyor ve ona silah çekerek ilk başta öldürmek istiyor; ancak Fikret, yani Mahsun, Sera'ya gerçekten samimi olduğunu söyleyerek kurtulup gitti.

İdris Koçovalı, Karakuzular'a, onları kabul etmediğini söyledi ancak ailesine teklifi kabul ettiğini söyler. Yamaç, ağabeylerine, durumu izah ederek Karakuzular'ın mahalleye gelmesi gerektiğini söyler. Yamaç, bunu kabul etmesinin sebebi olarak da, Karakuzular'ın birilerine sırtını dayadığını belirterek, onun da Baykal denilen kişi olduğunu söyler. Cumali, karara itiraz eder ancak İdris Koçovalı onu da ikna eder.

İdris Koçovalı, oğullarını toplayarak, Karakuzular'ın mahalleye gelmeleri durumunda neler yapılması gerektiğini tek tek anlatır. Koçovalıların artık eskisi olmadığını belirten İdris Koçovalı, öncelikle Çukur'da yeniden çarkın kurulacağını, yeniden güçlü hale gelinerek, sonra da sırayla hepsiyle tek tek hesaplaşılacağını öğütler.

Çukur son bölümde Karakuzular, mahalleye dönmek için farklı yöntemler deniyor. Çukur'un İstanbul genelindeki diğer çocuklarını kullanarak, İdris Koçovalı'dan ricacı olmalarını ve Karakuzular'ı mahalleye almalarını istiyorlar. Ancak bekledikleri cevabı İdris Koçovalı'dan alamıyorlar.

ÇUKUR 49. BÖLÜM - 2. SEZON 16. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Çukur son bölüm izleyenler ilginç bir durumla karşı karşıya kaldı. Çünkü Çukur 48. Bölüm'ün sonunda vurulduğu görülen Yamaç'ın gerçekten vurulduğu ve ağır şekilde yaralandığı ortaya çıkıyor. Yamaç'ı kimlerin vurduğu ise bilinmiyor. Çukur Son bölüm izleyenler Karakuzular'ın dağılmasına da şahitlik edecek. Ortaya yeni çıkan bir örgüt Karakuzular'ın karargahını basıyor. Adamlarının çoğunu öldürüyor. Mahsun ile Çeto ise kurtulmayı başarıyor. Ancak pes etmiyorlar. Öte yandan Karakuzular'ın darmadağın olduğunu gören Koçovalılar Çukur'a geri dönüyor. Ancak Çukur eski Çukur değil.

ÇUKUR 49. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN 2. SEÇENEK:

Show TV'nin en sevilen yapımları arasında yer alan Çukur 47. Bölüm 24 Aralık 2018 tarihinde Show TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Mahalleyi Karakuzulara kaptıran Koçovalıların üzerindeki karabulutlar bir türlü dağılmak bilmiyor. Ailelerinden uzak düşen Koçovalılar'ın başına hala olumsuzluklar gelmeye devam ediyor.

Cumali cezaevine düşüyor. Yamaç ise hala nişanlısıyla açıkça görüşemiyor. Vartolu ise Karakuzular'ın elinde bulunan eşi ve çocuğunu hala kurtarabilmiş değil. Çukur 48. Bölüm'de Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki yeni hesaplaşmalarda neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Karakuzular'ı en zayıf anında yakalamaya gayret eden Koçovalılar, bir kez daha ani bir baskınla zaferini ilan etmek istiyor. Koçovalılar, daha önce başarısızlıkla sonuçlanan mal teslimat baskınını bir kez daha deniyor. Yamaç'ın yaptığı planla Karakuzular ile Bulgar çeteciler arasında tam beklendiği gibi bir çatışma çıkar. Karakuzular ile Bulgar mafyası birbirini taramaya başlar. Yamaç ile Cumali ise tepeden olanları keyifle izler.

İçindekiler:

  • Çukur 48. Bölüm
  • Çukur 47. Bölüm
  • Çukur 46. Bölüm
  • Çukur 45. Bölüm
  • Çukur 44. Bölüm
  • Çukur 43. Bölüm
  • Çukur 42. Bölüm
  • Çukur Dizisinin Künyesi

Yamaç, Karakuzular'ı Bulgarlara yem yapan planı Vartolu ile birlikte hazırladığını Cumali'ye anlatıyor. Karakuzular'ın uyuşturucu imalathanesine gizlice girmeyi başaran Yamaç, uyuşturucu varillerinin içine bomba yerleştirir. Teslimat sırasında varillerin hepsini tek tek patlatır. Bulgarlar ise patlamayla birlikte Karakuzular'ı taramaya başlar. Çukur Son Bölüm İzlemek için birçok nedeniniz var.

Öte yandan Vartolu, yanına aldığı adamıyla birlikte Karakuzular'ın eşini tuttuğu mekanları tek tek basar, hanımını kurtarır ancak yavurusu Karakuzular'ın elemanlarından biri tarafından kaçırılır. Onun ardından koşarak dışarı çıkan Vartolu, adamın silahını bebeğe doğrultması üzerine teslim olmaya karar verir, ancak o esnada arkadan birisi Karakuzular'ın adamına sıkarak onu etkisiz hale getirir. Sıkan kişi Koçovalılar'ın Selim'idir. Vartolu Salih nihayet hem karısına hem de bebeğine kavuşur. Vartolu ailesini kurtardıktan sonra Çeto'ya telefonla arayarak, onu daha da kızdıran konuşmalar yapar.

ÇUKUR'DA YAMAÇ ÖLÜYOR MU?

Çukur 48. Bölüm'e damgasını vuran sahne Yamaç'ın tuzağa düşürüldüğü sahne oldu. Ormanlık alanda aracıyla bekleyen Yamaç'ın yanına uzunları açarak bir araç yanaşır. Yamaç, aracın tam kaşısına geçerek bekler. Ancak araçtan kimse inmez. Yamaç, araçtakine uzunları kapatmasını, gözlerini aldığını söyler. Ancak araçtan yine ses gelmez sonra bir el ateş edilir araçtan Yamaç'a doğru. Sonra bir el daha Yamaç önce vurularak yere düşer, ardından bir yamaçtan aşağı doğru yuvarlanarak göle düşer. Ancak bu sahnenin gerçek mi yoksa birinin rüyası mı olduğu Çukur 49. Bölüm'de belli olacak. Yamaç ölüyor mu yoksa birinin rüyası mı öğrenebilmek için beklemek gerekiyor.

ÇUKUR 47. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Çukur'un çocuklarını kaçırarak Karakuzular'a adam yetiştirmeye çalışan Mahsun ile Çeto'yu kötü bir son bekliyor. Mahsun ile Çeto'dan artık nefret Ersoy, onların sonunu hazırlayacak planın içinde yer alıyor. Ersoy, Mahsun ile Çeto'yu Çukur'daki Koçovalıların kahvehanesine getireceği günü ve saati ayarlıyor. Ancak önce Çukur'un el konulan çocuklarının kurtarılması gerekiyor. Çukur ile ilişkilerinden dolayı babaları İdris'in nasihatlerini dinleyen Yamaç ile Cumali hiç beklemedikleri şeyler duyarlarlar. İdris Koçovalı'nın aile denilen kavramın ne olduğunu anlattığı nasihatleri oğulları üzerinde büyük etki yaratıyor. İdris, aynı zamanda kardeşi Mücahit'e de birkaç söz söylüyor. Oğullarından bir aile kurmaları gerektiğini belirten İdris, Çukur ailesinin ise sonra geldiğini anlatmaya çalışır.

KAHVEHANE PLANI SUYA DÜŞÜYOR

Çukur'un kurtuluşu için dönüm noktası olan kahvehane buluşmasında sorun çıkıyor. Karısı ve çocuğu Karakuzuların elinde bulunan Vartolu, bir şekilde planın bozulmasını sağlıyor. Kahvehanenin doğalgaz hattıyla oynayarak patlama meydana gelmesini sağlayan Vartolu, Karakuzular'ın mahalleden sağ olarak kurtulmasına vesile oluyor. Koçovalıla ise planlarını uygulayamamanın ızdırabını çekiyor. Ersoy ile birlikte kurgulanan kahvehane baskını gerçekleşemedi ancak Ersoy, Yamaç'a yeni bir bilgi verir. Karakuzular'ı bitirecek bilgi ise Bulgarlarla büyük bir mal takası olacağı yönünde. Bilgiyi alan Yamaç, teslimatın yapılacağı yeri ve zamanı öğrenerek Karakuzular'ın malını almayı planlar. Ancak hesaplamadığı birçok şey yaşanır. Ersoy'un muhbir olduğunu fark eden Çeto ile Mahsun, sahte bir teslimat kurgularlar. Yamaç'ın göndereceği adamların hepsi öldürülür. Ersoy'un muhbir olduğu ise böylece açığa çıkar. Öte yandan Yamaç ise Cumali'nin büyük sırrına vakıf olur. Cumali'nin eşiyle oğlunun Karakuzular'ın elinde rehin bulunduğunu öğrenir ve ona yardımcı olmaya karar verir.

ÇUKUR 47. BÖLÜM FRAGMANI - 2. SEZON 14. BÖLÜM FRAGMAN

Çukur 47. Bölüm (2. Sezon 14. Bölüm) fragmanları yayınlandı. İkinci fragmanda Çukur'da yine kan akıyor, bombalar patlıyor. Koçovalılar, Çukur'u Karakuzular'dan temizleyebilecek mi? Kahvehane buluşması nasıl geçecek? Bütün bunlar 47. Bölüm'de belli olacak.

ÇUKUR 46. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Çukur 2. Sezon 13. Bölüm 10 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında hayranlarıyla buluştu. Çetelerin hesaplaşması her zamanki gibi yine aksiyon ve heyecan dolu sahneler ortaya çıkarıyor. Mahsun ile Çeto, Çukur'un küçük çocuklarını toplayıp kaçırdılar. Çocukları kendileriyle çalışmaya zorlayan çete, son olarak mahalleye gelerek mahalliliyi ikna etmeye çalışıyor, Koçovalıların arkasından mahalleliyi doldurmaya çalışıyor. Çukur 46. Bölüm bu akşam sevenleriyle buluştu. Her bölümü aksiyon dolu olan Çukur dizisinin bu akşam da sevenlerini ekran başına kilitlemesi bekleniyor. Çeto ve Mahsun'un Çukur'un başına bela olmasını istemeyen Ersoy, Yamaç ile gizlice anlaşarak Mahsun ve Çeto'nun ölmeleri için plan kuruyor. Yamaç, Ersoy'dan Mahsun ve Çeto'yu Çukur'daki meşhur kahvehaneye getirmesini istiyor. Ersoy da söyleneni yapacağını ancak ikisinin de ölmesini istiyor. Yamaç, planlarını kardeşlerine açıklıyor. Ancak işkillendikleri Vartolu'yu da bu gece yanlarında tutmak zorunda kalıyorlar.

birlikte filmi izliyorlar. Geçen bölümde Koçovalılar'a tuzak kuran Mahsun ve Çeto hayatlarının şokunu yaşamıştı. Kendi adamlarını kendi elleriyle öldürmek zorunda kalmışlardı. Ancak bununu bedelini ağır ödeyeceklerine yemin ediyorlar. Öte yandan Vartolu, ikilinin yakalayarak işkence ettiği kişiyi bırakması için kendi üslubuyla ikna etmeyi başarıyor. Yamaş ve Cumali ise son bölümde izlerini kaybettirmeye çalışıyordu.

ÇUKUR 46. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

NOT: Video açılmıyorsa aşağıdaki linkten tek parça halinde izleyebilirsiniz.

Çukur 45. Bölüm'de neler yaşanacağı merak ediliyordu. Son bölümde Ersoy’un Yamaç’a olan teklifi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelenin rengini değiştirdi.

Mahsun ve Çeto, Koçovalılar’a oyun oynarken hiç beklemedikleri bir anda kendileri av olacak ve büyük bir şok yaşadılar.

Bu, her ikisinin de Koçovalılar’a karşı daha acımasız planlar yapmasına yol açtı. Daha doyamadan sevdiği kadın ile oğlu elinden alınan Vartolu, Karakuzular’ın isteğini yerine getirdi. 

Kimyagerin peşine düşen Yamaç ve Cumali, her adımlarında Vartolu’ya daha da yaklaşıyor.

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur!

Uyuşturucuya asla izin verilmeyen Çukur'da, gözünü bu mahalleye dikmiş bir grubun ortaya çıkması ile düzen bozulur! 

ÇUKUR 44. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

Çukur 44. Bölüm 26 Kasım 2018 tarihinde Show TV'de sevenlerinin karşısına çıktı. Çukur eski günlerine dönüyor yorumlarına neden olan son bölümde Yamaç yeniden Çukur sokaklarına geri döndü. Ersoy'un peşini bırakmayan Yamaç son bölümde zor anlar yaşadı. Yamaç, Ersoy'u sıkıştırmaya ve ondan istihbarat almaya devam ederken öğreneceği yeni bir bilgi beraberinde bazı sırları da getirecek. Ve bu sırlar, Yamaç’a zor anlar yaşatacak.

Vartolu, Saadet’e ulaşma konusunda pes etmeyecek ve sevdiği kadın ile doğacak çocuğuna kavuşmak için her yolu deneyecek. Ancak Vartolu’nun, Yamaç’tan gizli Karakuzular için daha ne kadar çalışacağı merak konusu olacak. Çukur’da yaşanan duygu yüklü bir olay, herkesi bir araya getirecek. Yamaç’ın Çukur sokaklarında görülmesi ise ekran başındakilere “Çukur eski günlerine mi dönecek?” sorusunu sorduracak. Cumali’nin yıllar sonra babası İdris ile annesi Sultan’ın karşısına çıkması için izleyicileri gözyaşlarına boğacak. Cumali’nin bu adımı, Koçovalılar için yepyeni ve büyük bir umut olacak. 

ÇUKUR 43. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA 

Çukur'un 43. Bölüm 19 Kasım 2018 tarihinde yayınlandı. Show TV 'de yayınlanan Çukur dizisi yeni bölümün tanıtımında sürpriz bir ismin geri döndüğü görüldü. Yeni bölüm fragmanında Vartolu'yu eski günlere döndürecek olaylar yaşanıyor. Adrenalinin tavan yaptığı bölüm fragmanında Karakuzular ve Koçovalılar arasındaki mücadele kızışıyor. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu bu bölümde Vartolu eski günlerdeki haline geri dönüyor.

Çukur 42. Bölümde neler oldu?

Çeto'nun elindeki en büyük kozu olan Saadet'i devreye sokması Vartolu'yu Salih'ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu'ya dönüşmesine neden olacak. Çeto'nun Vartolu'dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy'u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzular'ın planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel'i bulacak. Çeto, sadece Vartolu'yu değil, Celasun'u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılar'la arasındaki mücadele kızışacak.

ÇUKUR DİZİSİNİN KÜNYESİ

Dizinin yayınlandığı kanal: Show TV

Yayınlandığı gün ve saat: Her Pazartesi saat 20.00

Yapımcı: Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu

Dizinin çekildiği yer: İstanbul, Fatih, Balat

Yapım şirketi: Ay Yapım

Çukur dizisinin türü: Aksiyon

Çukur Senaristi: Gökhan Horzum

Çukur dizisinin yönetmeni: Sinan Öztürk, Özgür Sevimli

Çukur dizisinin başrol oyuncuları: 

Aras Bulut İynemli (Yamaç)
Dilan Çiçek Deniz (Sena Yıldız Koçovalı)
Ercan Kesal (İdris)
Perihan Savaş (Sultan Koçovalı)
Necip Memili (Cumali Koçovalı    )
Erkan Kolçak Köstendil (Selim Koçovalı)
Öner Erkan (Akın Koçovalı)
Rıza Kocaoğlu (Vartolu Saadettin / Salih Koçovalı)
Kubilay Aka (Aliço)
Erkan Avcı (Çeto)
Berkay Ateş(Mahsun)

ÇUKUR 4. SEZON 4. BÖLÜM veya ÇUKUR 97. BÖLÜM FULL HD İZLE

Yorumlar