Cubes Ankara fiyatları ne kadar, nerede, kim yapıyor, ne zaman teslim?

Cubes Ankara ne kadar, nerede, kim yapıyor, ne zaman teslim edilecek, dairelerin büyüklüğü ve fiyatları ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Cubes Ankara ne kadar, nerede, kim yapıyor, ne zam

Ankara'nın göbeğinde Vakıf GYO tarafından yapılan Cubes Ankara projesindeki konutlar yoğun ilgi görüyor. Peki, Cubes Ankara fiyatları ne kadar, nerede, kim yapıyor, ne zaman teslim?

Cubes Ankara'da daire fiyatları ortalama 7 milyon 300 bin liradan başlıyor. Proje 2021 yılının eylül ayında tamamlandı. Önümüzdeki yıl aralık ayı sonu itibariyle projenin tamamen bitirilmesi bekleniyor. Cubes Ankara Vakıf GYO tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde yapılıyor.

Toplamda 2 bloktan oluşuyor. Konut ve ofis alanları şeklinde inşa ediliyor. Projede gelen son bilgilere göre 905 adet konut, 521 ofis ve 10 ticari alan yer alıyor. Projede 1+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde 165 metrekare ile 300 metrekare arasında büyüklükte konutlar bulunuyor.

Cubes Ankara fiyatları ne kadar, nerede, kim yapıyor, ne zaman teslim
Cubes Ankara fiyatları ne kadar, nerede, kim yapıyor, ne zaman teslim

 

Cubes Ankara ile kaliteli ve vizyon sahibi projelerine bir yenisini daha ekleyen Vakıf GYO, Ankara'da kültür, sanat, alışveriş ve gösteri merkezlerinin de yer alacağı 217bin m2 kapalı inşaat alanına sahip konut, ofis, ticari ve sosyal donatı alanlarından oluşan ayrıcalıklarla dolu bir yaşamı hayata geçiriyor. İçerisinde yer alan sosyal aktivite alanlarının yanı sıra kat bahçesi donanımlı bağımsız bölümleri, toplantı ve konferans salonları ile ev ve iş yaşamının ihtiyaç duyacağı her şeyi bir arada sunacak niteliğe sahip Cubes Ankara, yaşamı 7/24 kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır.

ANKARA'NIN SOSYAL YAŞAMINA DİNAMİZM GETİRECEK

VAKIF GYO olarak geleneğin gücü ile geleceğin yaşam alanlarını inşa ettiklerini belirten Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, "Sektörümüzün örnek kuruluşu olma hedefiyle projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Vakıf GYO'nun Başkentimiz Ankara'da hayata geçirdiğimiz Cubes Ankara'yı sadece bugünün değil, geleceğin ihtiyaçlarına da cevap verecek unsurlarla tasarladık. Cubes Ankara projesinin şirketimiz portföyüne dâhil olduğu günden itibaren, titiz bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarla 2021 yılının Ağustos ayının başında inşaat uygulama sürecini başlattık. Çukurambar'ın değişen ve gelişen çehresine uygun fiziksel ve sosyal unsurlara sahip yatırımımız, sadece proje içerisinde yaşayanlara değil, çevresine de sosyal ve kültürel yönden hizmet verecek nitelikte" dedi.

Cubes Ankara fiyatları ne kadar, nerede, kim yapıyor, ne zaman teslim
Cubes Ankara fiyatları ne kadar, nerede, kim yapıyor, ne zaman teslim

 

Onur İncehasan, yeni projeler geliştirirken hem Türkiye hem de dünyadaki kentsel ihtiyaçları göz önüne aldıklarını da söyledi. Şehir merkezinde oldukça dinamik bir bölge olan Çukurambar'ın yatırım değeri açısından da büyük potansiyel taşıdığına dikkat çeken İncehasan, "Cubes Ankara, lokasyon avantajı ve yenilikçi tasarımıyla, tamamlandığında bölgenin alışveriş ve yeme-içme merkezi haline dönüşecek 7/24 yaşayan, kendinden bahsettiren dinamik bir yapıya sahip bir projeden söz ediyoruz. 2023 yılında tamamlama hedefinde olduğumuz projemize gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Projemizin sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapacak gösteri merkezi, yüzme havuzu, spor, gurme ve alışveriş alanları ile şehrin dinamik yaşamına da ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

HUZURUNUZ VE RAHATINIZ İÇİN HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

SATILABİLİR ve kiralanabilir nitelikteki ofis, restoran, kafe, alışveriş alanlarıyla 7/24 her türlü ihtiyaca karşılık vermeyi hedefleyen Cubes Ankara, kentin merkez noktalarına dakikalar içerisinde ulaşabilme imkânı sunuyor. Yeşilden vazgeçemeyenler için kat bahçeleri, teraslar ve ortak alanların da sunulduğu Cubes Ankara, çocuklara, evcil hayvanlara, doğaya ve engellilere dost bir proje olarak öne çıkıyor. Doğa dostu malzemelerle tasarlanan Cubes Ankara projesi, enerji tasarrufu, geri dönüşümü ön planda tutan sistemi, dünya standartlarındaki dış cephesi ve mimari çözümleri ile sürdürülebilirliğe de katkı sağlayacak.

İŞİNİZE KEYİF KATACAK OFİSLER

CUBES Ankara, modern ve ferah ofis alanları, çalışma ortamını daha verimli kılan tasarım anlayışı, geniş otoparkı ve şehir manzaralı kat bahçeleriyle işinize keyif ve konfor katacak onlarca detaya sahip. Açık havada toplantılarınızı yapabileceğiniz kat bahçeleri, yoğun iş temponuzda kısa bir mola verebileceğiniz cafe ve restoran alanları, Cubes Ankara'nin iş yaşamınıza sunduğu ayrıcalıklardan sadece birkaçı. Cubes Ankara, iş hayatının profesyonelliğine ve yaşam alanlarının mahremiyetine özen gösteren bir anlayışla tasarlandı.

VAKIF GYO KİMİN?

Türkiye'nin ilk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi olarak 12 Ocak 1996 tarihinde kurulan Vakıf GYO, güçlü sermayesi, her geçen gün artan portföy büyüklüğü ve piyasa değerinin yanı sıra güvenilir ortaklık yapısı ile de sektörde önemli bir yere sahiptir.

Bankacılık sektörünün ön sıralarında yer alan T. Vakıflar Bankası T.A.O. ve faaliyet gösterdiği alanda uzun yıllardır konut üretimi ve finansmanı açısından büyük destek sağlayan T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortak olduğu Şirketimiz, 24 Aralık 1996 tarihinde paylarını halka arz etmiş olup % 47,28 halka açıklık oranına sahiptir.

Sembol yapılarıyla sektörde değişime yön veren, referans bir kuruluş olma vizyonuna sahip Şirketimiz, Ülkemiz ve sektörümüze değer katmakla birlikte, düzenli kira ve yüksek portföy getirisi sağlayarak büyüme azmini kararlılıkla sürdürmektedir.


 

Yorumlar