Çocuklar için çizgi film önerileri

Çocuklar için çizgi film önerileri listesi, hassas anne ve babalar için son derece önem arz ediyor. Bu nedenle sizler için yaptığımız kısa bir araştırma sonrasında uygun olacağını düşündüğümüz bazı filmler ve derledik.

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar için çizgi film önerileri

Çocuklar için en uygun çizgi film veya animasyon önerileri her anne ve babanın ihtiyaç duyduğu konular arasında yer alıyor. Çocuklarının yanlış yönlendirmelerden olumsuz etkilenmesini istemeyen anne ve babalar, kılı kırk yararak onlara izletecekleri filmler arıyor. İnternet ortamında çocuklar için uygun olduğu ileri sürülen birçok çizgi film listesi bulabilirsiniz. Ancak bunların birçoğu bilinçsizce hazırlandığı her halinden belli oluyor. Çünkü, özellikle de Türk toplumunun örf ve adetlerinin gözetilmeden listelerin baştan savma hazırlandığı görülüyor. 

İşte çocuklar için uygun olduğumuz çizgi film önerileri listesinden bazıları: 

AÇ TIRTILIN HİKAYESİ

Eric Carle tarafından yazılan, kitap uyarlaması bir kelebeğin oluşumunu anlatıyor. Sade grafikleri olan bu çizgi film doğa ve hayvanlar hakkında bilgiler veriyor. Çocuğunuz küçük bir tırtıldan gösterişli bir kelebeğe dönüşen bu sevimli canlı hakkında birçok bilgiye sahip olabilir ve size sorular sorabilir. Doğayla tanışması ve keşiflere başlaması için iyi bir aracı olabilir.

Yorumlar