Çocuklar Duymasın Emine kimdir?

Çocuklar Duymasın dizisinin efsane karakterlerinden Emine kimdir, nerelidir, kaç yaşında? İşte Çocuklar Duymasın Emine hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar Duymasın Emine kimdir?

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Çocuklar Duymasın dizisinde Emine karakterini canlandıran sanatçının gerçekte kim olduğu merak ediliyor. Haluk ve Meltem çiftinin evinde çalışan yardımcı Emine, dizinin demirbaşları arasında yer alıyor. Dizideki karakterini profesyonel bir şekilde canlandırması ve eşi Hüseyin ile yaşadıkları diziyi izleyenleri kahkalara boğar. Emine, dizide Haluk ve Meltem çiftinin evinde çalışan, mutfak işleri ile ev işlerinden sorumlu, ancak aynı zamanda onların dert ortağı, her dertleriyle dertlenen, sevinçleriyle sevinen bir karakterdir. Eşi Hüseyin nedeniyle sık sık çalıştığı evin sahiplerine karşı mahçup olan ancak ev sahiplerinin anlayışlı olmaları nedeniyle her zaman hoş görülen bir karakterdir. Peki, Emine karakterini kim canlandırıyor. İşte Çocuklar Duymasın Emine'nin biyografisi: 

Çocuklar Duymasın Emine karakterini canlandıran sanatçı Melek Şahin'dir. Peki, Melek Şahin Kimdir? İşte Melek Şahin Biyografisi:

Melek Şahin 11 Şubat 1971 tarihinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde doğdu. 

Üniversite eğitimini İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitede Güzel sanatlar bölümünden mezun oldu. 

Çocuklar Duymasın Emine veya gerçek adıyla Melek Şahin, oyunculuk dünyasına ilk olarak "Ayrıslak da Beraberiz" isimli dizideki rolüyle girdi. 

Daha sonra ilk olarak TRT 1 kanalında 2001 yılında yayınlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin'in eşi Emine karakterini canlandırmaya başladı. 

Melek Şahin aynı şekilde, "Çocuklar Ne Olacak?" "Gönül", "Ateş ve Barut" ve "Sevgili Düşmanım" isimli televizyon yapımlarında da rol aldı. 

Başından 2000 yılında bir evlilik geçen Melek Şahin, bir yıl sonra boşanmak zorunda kaldı. 

Şahin, Necmi Yapıcı ile evlenmişti.

Melek Şahin, Emine karakteriyle ünlü oldu. Herkes onu "yardımcı" rolüyle benimserken bir anda gerçek hayatından kareler ortaya çıkınca görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Gerçek hayattaki kişiliği ile canlandırdığı karakter arasında dağlar kadar fark bulunan Melek Şahin'in bu durumu, canlandırdığı karakterin hakkını vermesiyle açıklanıyor. 

Tamer Karadağlı ve Pınra Altuğ'un başrollerinde oynadığı Çocuklar Duymasın dizisi yaklaşık 18 yıl boyunca yayınlanan nadir dizilerden birisidir. Dizi, gelenekçi bir koca ile modern hayata uyum sağlamış bir kadının arasında yaşanan çatışmaları komik bir dille anlatıyor. Aynı zamanda aile arasında yaşanan olayların çocuklardan uzak tutulması gerektiği düşüncesini de işlemeye çalışan bir yapım olduğu için ilgiyle izleniyordu. 

TRT 1'de yayınlanan Seksenler, Ev Yapımı gibi dizilerin de yapımcısı olan Birol Güven'in yapım ve yönetmenliğini üstlendiği dizi hala birçok kanalda tekrar bölümleriyle ilgiyle izleniyor. 

Çocuklar Duymasın Emine Kimdir?
Çocuklar Duymasın dizisinde Emine karakteri Meltem ve Haluk karakteriyle birlikte. Meltem (Pınar Altuğ) ve Haluk (Tamer Karadağlı) ilginç kişilikleriyle öne çıkan karakterlerdir.

 

Yorumlar

Hayran Çocuklar Duymasın birçok açıdan iyi bir dizi ancak Türk aile yapısına uymayan yönleri de var. Emine karakteri ise muhteşem bir şekilde rolünün hakkını veriyor.