Çocuklar Duymasın Damla kim?

Çocuklar Duymasın Damla kim, kaç yaşında ve daha önce hangi dizilerde oynadığı soruları dizinin hayranlarının kafasını meşgul ediyor. İşte Çocuklar Duymasın Damla hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar Duymasın Damla kim?

Çocuklar Duymasın Damla Türkiye'nin en uzun soluklu dizisindeki bir karakteridir. 2001 yılında başlayan dizi hala bazı kanallarda ilk günkü heyecanıyla izleniyor. Haluk ve Meltem çifti karakterlerinin başrolde oynadığı dizi, özellikle de Anadolu geleneği ile modern dünya arasındaki çatışmaları mizahi bir dille anlattığı için dikkat çekiyor.

Dizide Haluk isimli karakter Anadolu'nun gelenekçi, muhafazakar, tipik bir baba karakterini canlandırırken; Meltem ise daha modern, değişime açık, batı kültürünü daha hızlı beğenen ve yenilikçi bir kadın modelidir. Damla ise çiftin iki çocuklarından biri olan Duygu'nun arkadaşıdır. Peki, Çocuklar Duymasın Damla karakterini oynayan oyuncu gerçekte kimdir? 

Çocuklar Duymasın Damla kim?

Damla, dizide Duygu'nun arkadaşı; Emre'nin ise takıntı haline getirdiği karakterdir. Dizide, Havuç lakaplı Emre'nin sık sık etrafında dolandığı ancak bir türlü yüz alamadığı bir karakter olan Damla karakterinin gerçek adı Sultan Ulutaş'tır. Peki, Sultan Ulutaş kimdir? İşte biyografisi: 

Çocuklar Duymasın Damla kim?
Fotoğraflar: Instagram

 

Sultan Ulutaş 1 Ocak 1988 yılında İstanbul'da doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı.

Üniversite eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı.

Ulutaş, oynadığı reklamların ardından, Çocuklar Duymasın Damla karakterini canlandırdı.

Çocuklar Duymasın Damla kim?

Çocuklar Duymasın Damla karakteri ile bilinen Ulutaş, oyunculuk eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı.

Çocuklar Duymasın Damla rolünün yanı sıra, 2015 yılında TRT 1 kanalında yayınlanan Son Çıkış dizisinde Zeynep karakterini, Cesur 2016 yılında Cesur yürek dizisine Arzu karakterini canlandırmıştır.

Ayrıca, 2012 yılında Babam İçin, 2014 yılında Emanet dizisinde rol aldı.

Çocuklar Duymasın Damla karakteri ise yeni nesil gençliğin tipik bir örneğini sergiliyor. 

Yorumlar

Samet Uğurlu olsun