Çocuklar Duymasın 73. Bölüm Full HD Canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Çocuklar Duymasın 73. Bölüm 20 Mart 2019 Çarşamba akşamı bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Çocuklar Duymasın 73. Bölüm izleyenler biraz hüzünlenecek. Çünkü, Haluk ile Meltem ani bir şekilde boşanma kararı alıyor. Boşanma kararına ise Meltem neden oluyor. Meltem artık Haluk'u eskisi gibi sevmediğini düşünerek boşanma kararı aldığını söylüyor. Ancak bu kararı alırken de son derece büyük bir pişmanlık duyduğunu hissediyor.

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar Duymasın 73. Bölüm Full HD Canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Çocuklar Duymasın 73. Bölüm 20 Mart 2019 Çarşamba günü 20.00 itibariyle Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Çocuklar Duymasın son bölüm izleyenler Haluk ile Meltem'in ani kararıyla şoke olacak. İkili, Meltem'in ani bir şekilde aldığı karar nedeniyle boşanma aşamasına gelmiş durumda. Haluk, Meltem'in kararına saygı duyarak ceketini alıp evden çıkıyor. Öte yandan Meltem, aldığı karar nedeniyle büyük bir pişmanlık duyuyor. Bunu çevresindekilere de yansıtıyor. Herkes Meltem'in aldığı karardan emin olup olmadığını merak ediyor.

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un başrollerinde oynadığı Çocuklar Duymasın dizisi 2001 yılından bu yana en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Eğlence ve kahkahanın eksik olmadığı diziyi izleyenler bazen güncel konular bazen de geçmiş konularla ilgili ilginç sahnelerle karşılaşıyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 73. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM

ÇOCUKLAR DUYMASIN 66. BÖLÜM FULL HD İZLE

ÇOCUKLAR DUYMASIN 62. BÖLÜM FULL HD İZLE

Son 20 yılda yayınlanan en uzun soluklu dizilerden biri olan Çocuklar Duymasın Kanal D ekranlarında da performansını korumaya devam ediyor. 

Her bölümüyle kahkaha ve eğlence dolu sahneleriyle seyirciye keyifli dakikalar yaşatan dizinin başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ oynuyor.

Çocuklar Duymasın 61. Bölüm'de Şükrüyle arkadaşı, grafitti yapmaya karar verir. Seyyar Tayyar ise onlarla dalga geçerek, grafittinin kendisinin bulduğunu belirterek onlara, "Siz ne anlarsınız grafittiden" der.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 61. BÖLÜM İZLE

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNİN KÜNYESİ

Dizinin yayınlandığı kanal: Kanal D

Yayınlandığı gün ve saat: Her Çarşamba 20.00

Dizinin çekildiği yer: İstanbul

Dizinin başrol oyuncuları: Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ

Yorumlar