Zula oyunu nedir, nasıl oynanır?

Türk yapımı bir oyun olan Zula'nın düzenlediği, Türkiye'nin en iyi Zula takımlarının yer aldığı Zula Süper Lig'inde yarışacak. Peki Zula Oyun nasıl oynanıyor? Zula indir, zula kayıt işlemleri nasıl yapılır? Tüm detayları ile Zula oyunu

Google Haberlere Abone ol
Zula oyunu nedir, nasıl oynanır?

1907 Fenerbahçe Derneği, InGame Group tarafından yaratılan ve tamamen Türk yapımı bir oyun olan Zula ile iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında 1907 Fenerbahçe Espor takımı, Zula'nın düzenlediği, Türkiye'nin en iyi Zula takımlarının yer aldığı Zula Süper Lig'inde yarışacak. Peki Zula Oyun nasıl oynanıyor? Zula indir, zula kayıt işlemleri nasıl yapılır?

1907 Fenerbahçe Derneği, InGame Group tarafından yaratılan ve tamamen Türk yapımı bir oyun olan Zula ile iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında 1907 Fenerbahçe Espor takımı, Zula'nın düzenlediği, Türkiye'nin en iyi Zula takımlarının yer aldığı Zula Süper Lig'inde yarışacak. Dünya genelinde 100'den fazla ülkede 11 dilde, 16 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan ve tamamen Türk yapımı olan Zula'nın marketinde, 1907 Fenerbahçe Espor takımına özel yapılmış oyun içi özelleştirmeler satışa sunularak, satılan ürünlerle gelir paylaşımı yapılacak.

İlk ve tek Türk yapımı MMOFPS oyunu olan Zula büyük ilgi görmeye devam ediyor. Zula, MadByte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından dağıtılan, MMOFPS türünde Türk yapımı video oyunudur. Oyun Türkiye'den sonra ilk defa Brezilya'da, 2016 yılının Haziran ayında, Playspot firması tarafından yayımlanmıştır. 

ZULA Oyunu kayıt ve Zula indir için tıklayın

Zula Rekabet Turnuvası nedir?

Aktif Klan sıralamasına göre 512 Zula takımının dahil olabileceği Rekabet A, B, C ve D gruplarından oluşan turnuva sistemidir. Takımların tekli eleme formatında oynayarak Zula Süper Ligi’ne yükselmeye çalıştıkları Rekabet Turnuvası’nda, her bir grupta ilk 16’ya kalan takımlar, 30.000 TL nakit para ödüllü havuzdan pay sahibidir.

Turnuva işleyişi nasıl olacak?

Zula Süper Lig Aşamaları

  • Lig Aşaması
  • Play-off
  • Final

 

Zula Rekabet Turnuvası Aşamaları

  • Elemeler
  • Final
  • Süper Lig Play-off

 

Zula Süper Lig için;

İlk sezon için toplamda 8 takım davetiye sistemiyle Zula Süper Ligi’nde yer alır.
Zula Süper Ligi turnuva maçları Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere sezonun 14 günü, canlı yayın eşliğinde online olarak gerçekleşecektir.
Lig aşamasını ilk 4 sırada tamamlayan takımlar, offline olarak gerçekleşecek finallere çıkmaya hak kazanır.
İlk sezonda Zula Süper Ligi’ndeki yerini koruyan takımların yanına, Rekabet Turnuvası’ndan 1. ve 2. olarak takımlar gelerek ligdeki slot sayısı artar.

Zula Rekabet Turnuvası için;

  • 128’er takımdan oluşmak üzere toplamda 512 takım Rekabet A, B, C ve D gruplarını oluşturur.
  • Tekli elemine formatında oynanacak maçların ardından her bir grubu 1. sırada tamamlayan toplam 4 takım, sezon sonunda offline finallerde karşı karşıya gelir.

Yorumlar

hasan oyunlar süper