Canavardan kaçma oyunu, koşma oyunu oyna

Canavardan kaçma ya da kaçma oyunu ya da tam adıyla Temple Run oyunu Android ve iOS işletim sistemleri üzerinden oynanabilen dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Temple Run 1, 2, 3 ve 4 şeklinde versiyonları olan oyunu play marketlerden indirmek gerekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Canavardan kaçma oyunu, koşma oyunu oyna

Canavardan kaçma ya da kaçma oyunu ya da tam adıyla Temple Run 1 Ağustos 2011 tarihinde sadece App Store'da iOS işletmesi bulunan cep telefonları için icad edilmiş, daha sonra yani 1 Ocak 2013 tarihinde ise Google Play'da Android işletim sistemine sahip cep telefonlarının da kullanabileceği hale getirilen güzel bir oyun çeşididir.

Temple Run oyunu oynamak isteyenler akıllı cep telefonları üzerinden bu oyuna ait en son, güncel versiyonunu indirmek durumunda.

Temple Run 2 oyunu şu ana kadar en çok tercih edilen Temple Run oyunlarındadır. 

Oyun, yarattığınız karakterin büyük bir dağ oyuğunda yer alan tapınakta geçiyor. 

Karakterinizin önünde atlama, zıplama, alttan geçme, yanlardan sıyrılma gibi seçenekler bulunurken, arkasından gelen canavar maymunlardan da korunmak zorunda olduğunu unutmayın. 

Karakterinizin amacı tapınaktan bulunan heykellerden birini alarak onu oyunun sonuna kadar koruyabilmek. Ancak bunu yapabilmek hiç de kola olmayacak. Çünkü en küçük bir sendelemenizde canavar maymunlar size daha çok yaklaşıyor. Bu nedenle sendelememeye çalışacaksınız.

Temple Run oyunu Imangi Studios şirketinde Keith Shepherd ve Natalia Luckyanova tarafından geliştirilmişti.

Yorumlar

Emre Emre
23838 Srbdnsgxc