Angry Birds 2 için En İyi İpuçları

iOS platformunda başlayan Angry Birds efsanesi, günümüze kadar toplamda 14 adet farklı oyun ile karşımıza çıkmıştı. Kızgın kuşların patronu Rovio, uzun süren aranın ardından yayınladığı serinin 2. oyunu olan Angry Birds 2 ile oyuncuları tekrardan mobil cihazların başına esir etmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Angry Birds 2 için En İyi İpuçları

Geçtiğimiz günlerde iOS ve Android platformlarındaki yerini alan Angry Birds 2, sadece 2 saat içerisinde 1 milyon gibi inanılmaz bir indirme rakamına ulaştı. Angry Birds 2, grafikleri ve yenilenen bölüm yapısı ile büyük beğeni topladığı açıkça ortada.

Ücretsiz olarak sunulan Angry Birds 2 oyununda, birçok uygulama içi satın almaseçeneği bulunuyor. Bu seçenekleri kullanarak bölümleri kolayca geçebilirsiniz. Ama biz bu haberimizde paranızın cebinizde kalmasını sağlayarak, bölümlerin satın alma seçenekleri kullanmadan nasıl geçilebileceği hakkında ipuçlarını sizlere aktaracağız.

Angry Birds 2 Nasıl Oynanır?

Angry Birds 2 oyununu iOS için buradan ve Android için buradan indirebilirsiniz. Oyun açıldığında sizleri bir rehber karşılayacak. Bu rehberde çeşitli kuşların ne gibi özellikleri olduğu hakkında bilgiler oyun esnasında sizlere aktarılacak. Rehber ekranını asla atlamayın. Çünkü rehber sizin velinimetiniz olacak.

15-08/04/angry-birds-2-hile-1438685684.png

Büyü Kartlarını Dikkatli Kullanın

Angry Birds 2’nin ilk bölümleri rehber tadında olduğu için sizi pek zorlamayacaktır. Serinin diğer oyunlarından alışkın olduğumuz güçlendiriciler, yerini büyü kartlarına bırakıyor. Büyü kartlarını çok dikkatli kullanmanız gerekiyor. Bu kartlar kaos yaratıp tüm domuzcukları öldürebilme gücüne sahip. Bu kartlar bölüm geçtikçe size kısıtlı olarak sunuluyor. Bu kartlar tükenirse ücret ödeyerek satın alabilirsiniz.

15-08/04/angry-birds-2-hile.png

Boss Bölümlerine Dikkat!

Angry Birds 2’de normal bölümlerin yanında güçlü büyük domuzcuğun karşınıza çıktığı Boss bölümleri de bulunuyor. Bu bölümlerde çok dikkatli atış yapmanız gerekiyor. Boss bölümlerinde büyük domuzun yanında yok etmeniz gereken küçük domuzlar da yer alıyor. Size tavsiyemiz önce küçük domuzları vurmanız daha sonra boss’a odaklanmanız yönünde olacak.

15-08/04/angry-birds-2-hile-1438685657.png

Geri Dönün ve Tekrar Oynayın!

Benim gibi 3 yıldız takıntınız varsa Angry Birds 2 sizi baya zorlayacaktır. İlk bölümlerde kuş kartlarınız az olduğu için bazı bölümleri 2 yıldız ile geçebilirsiniz. Ancak oyunda ilerledikçe şahsen benim en çok sevdiğim siyah kuş(ben ona bomberbird diyorum) kartı açılıyor. Tam kaos için eğitilen bu kuş domuzları patlatmak için biçilmiş kaftan. Bölümleri 3 yıldız ile geçmek için oyunda ilerleyin, yeni kuşları açın ve tekrar geçemediğiniz bölümlere güçlü kart desteniz ile geri dönebilirsiniz.

15-08/04/angry-birds-2-hile-1438685725.png

Ekstra Kartları İyi Kullanın

Angry Birds 2 bölümlerinde bir “Bar” bulunuyor. Kırmış olduğunuz nesnelere göre bu bar doluyor. Eğer bar’ı sonuna kadar doldurursanız bölüm içerisinde size ekstra atış yapmanız için bir kuş daha gönderiliyor. Bu kuş ile son bir tane kalan o çirkin gülüşlü domuzcuğu öldürüp bölümü geçebilirsiniz. Hihihihi! Evet çirkin gülüşlü domuzdan bahsediyorum. 

15-08/04/angry-birds-2-hile-1438686385.PNG

Yeniden Oynamak için Beklemeyin!

Angry Birds 2 aslında tamamen ücretsiz olmadığını can sınırı ile ortaya koyuyor. Geçemediğiniz bir bölümü tekrar oynarsanız 5 adet olan canınızdan 1 tanesi eksiliyor. Eksilen bu canın dolması için 30 dakika beklemeniz gerekiyor. Bu bekleme süresini kolayca ortadan kaldırabilirsiniz. Nasıl mı? Telefon ayalarınagirerek saati 30 dakika ileri aldığınız takdirde canınız yenileniyor. Çok kurnazca ama dimi?

15-08/04/angry-birds-2-hile.jpg

Videoları İzleyin

Bir bölümü geçemediğiniz zaman ekstra kuş ister misiniz? Şeklinde masum gibi görünen ama altında para harcamanıza yönelten bir opsiyon bulunuyor. Aslında Rovio’nun burada insaflı davrandığını söyleyebiliriz. İster belli bir ücret ödeyip (kristal) ekstra kuş satın alabilir, isterseniz de 30 saniye süren reklam videolarınıizleyerek ekstra kuşunuza bedelsiz sahip olabilirsiniz.

15-08/04/angry-birds-2-hile-1438685962.jpg

Yorumlar