Çocuk 18. Bölüm canlı izle FULL HD - Son Bölüm

Çocuk dizisi 18. Bölüm 28 Ocak 2020 Salı akşamı hayranlarının karşısına çıkıyor. Çocuk son bölüm izleyenler Akça'nın Efe'nin velayetini almasının ardından yaşananlara şahit olacak.

Google Haberlere Abone ol
Çocuk 18. Bölüm canlı izle FULL HD - Son Bölüm

Çocuk 18. Bölüm 28 Ocak 2020 Salı akşamı saat 20.00 itibariyle Star TV ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Çocuk son bölümde Efe’nin velayetinin Akça’ya geçmesi hem Hasan’ın evinde hem de köşkte hayatı derinden etkiler. Bir tarafta Ali Kemal, Efesiz bir hayata alışmakta zorlanırken, diğer tarafta Efe kendi anne babasının yanında Ali Kemal için gözyaşı dökmektedir. Hasan meselenin çocuğu almaktan ibaret olmadığını böylece anlar ve bu ona çok ağır gelir. Neyse ki Ali Kemal bu zorlu süreçte Hasan’a destek olmaya niyetlidir. Kardeşlerin arasındaki buzlar hızla erirken Akça’ya göre sorun Ali Kemal’in hâlâ çevrelerinde fazla dolanmasıdır. 

ÇOCUK 18. BÖLÜM İZLE FULL HD

Efe’nin velayetinin Akça’ya geçmesi hem Hasan’ın evinde hem de köşkte hayatı derinden etkiler. Bir tarafta Ali Kemal, Efesiz bir hayata alışmakta zorlanırken, diğer tarafta Efe kendi anne babasının yanında Ali Kemal için gözyaşı dökmektedir. Hasan meselenin çocuğu almaktan ibaret olmadığını böylece anlar ve bu ona çok ağır gelir. Neyse ki Ali Kemal bu zorlu süreçte Hasan’a destek olmaya niyetlidir. Kardeşlerin arasındaki buzlar hızla erirken Akça’ya göre sorun Ali Kemal’in hâlâ çevrelerinde fazla dolanmasıdır. 


Hasan, babasının katilini bulmakta kararlı iken Rıza aniden çıkar gelir. Kağıt üzerinde hala Hasan'ın annesi ile evli olan Rıza, Hasan ile tanışır. Rıza'dan pek hoşlanmayan Hasan, babasının ölümü ile ilgili Rıza'nın anlattıklarına inanmaz ve babasının katilini mutlaka bulacağını söyler. Ali'nin gerçek katilini bilen Asiye ve Akça ise Hasan ve Rıza'nın karşı karşıya gelmesinden endişe eder.

 Çocuk son bölüm izleyenler Efe'nin gerçek anne ve babasının kim olduğunu öğrendiğine tanık oldu. Efe, bunun ardından sessizliğe bürünürken  Akça, Hasan ve Ali Kemal çocuğun ne duyduğundan habersizdir. Öte yandan Asiye'nin çocuklarıyla yaşadığı sınav onu bir sona doğru götürüyor.

Bir baba ve çocuğunun birbirine benzeyen hayat hikayesini hüzünlü bir senaryo ile alan Çocuk dizisi yeni bölüm izleyenler yine hem duygusal hem de heyecan dolu sahnelere tanıklık edecekler. Çünkü Çocuk 12. Bölüm Hasan ile kendisini henüz bebekken terk etmek zorun kalan annesi ve doğal olarak sonradan tanıştığı, onu satan kardeşleri arasında büyük bir yüzleşme olacak. Annesinin onu bebekken terk etmesi yetmezmiş gibi bir de kardeşi olduklarını öğrendiği halde kendisini satan Ali Kemal ve Murat'tan hesap sorma vakti gelmiş durumda. Gün yüzü görmemiş Hasan, Çocuk dizisi 12. Bölümde Efe'nin kendi oğlu olduğunu da öğrenmiş durumda. Bunun öfkesiyle yıllardır hayalini kurduğu biricik sevdiği Akça ile nikah masasına oturma gününü bile umursamadan hesaplaşmaya karar verir. Hasan, yıllarca oğlunun kendisi yüzünden öldüğünü düşünerek yaşamış bir karaktedir. Efe yani oğlunun bebek yaşta annesi tarafından başkalarına evlatlık verildiğini öğrenmesi onun dünyasını bir kez daha yıkar. Hasan oğlunu almak için öz ailesi Karasular'ın kapısına silahla dayanır. Ancak, kardeşi Ali Kemal, Efe'yi vermek istemez. Bu durum iki kardeşi karşı karşıya getirir. Gizli kalmayan sırların ortaya çıkmasıyla birlikte Şule ve kardeşi Zeynep konaktan kovulurlar. Ancak Zeynep'in yaptığı borçlar yeni sorunları beraberinde getirecektir. Öte yandan Ali Kemal, Efe'yi Hasan'dan kaçırarak yurt dışına göndermeye karar verir. Hasan da boş durmaz. Karşılığında Ali Kemal'in öz oğlunu Burak'ı kaçırmaya karar verir. Hasan bu durumdan hoşlanmasa da yapmak zorunda kalır. Öte yandan Çocuk 12. Bölüm'de Akça'nın çaresizlik içerisindeki durumu da merak konusudur. Hasan, Akça'yı affedecek mi henüz belli değil.

Çocuk yeni bölüm Hasan'ın trajik hayatı ve başına gelenler damgasını vuracak. Çocukluğu talihsizlikler içinde geçen Hasan, şimdi de yeni sorunlar ve yeni fedakarlıklarla karşı karşıyadır. Çocuk dizisi son bölüm izleyenler Hasan'ın içine düştüğü duruma üzülecekler. Çünkü bir taraftan daha çocukken annesini kaybetmiş olan Hasan şimdi de yeni kardeşi olduğunu öğrendiği kişinin işlediği cinayeti üstlenmek zorunda kalıyor. Bu da yetmezmiş gibi Akça tarafından da bir kez daha yüreğinden vurulur ve terk edilir. Hasan, çocukluğunda yaşananların bir kısmını Çocuk son bölümde öğreniyor. Çocukken babasının öldüğünü, annesinin kendisini nasıl terk ettiğini ve birçok konuyu artık biliyor. Hasan'ın en yakın arkadaşı Yavuz'un ölümü birçok yönden onu zor durumda bırakmaktadır. Çünkü arkadaşları da Yavuz'un yokluğunu sorgulamaya başlamış durumdalar. Çocuk dizisi 8. Bölüm Hasan'ın yaşadığı talihsizlikler damga vuracak. Hasan, kardeşleriyle buluşmanın heyecanıyla Ali Kemal'in yemek davetine gider. Ancak bu yemek hiç beklemediği bir şekilde sonuçlanır ve Hasan kendini cezaevinde bulacaktır. Öte yandan her şeyin sorumlusu Asiye hanım ise, bir oğlunu korurken, diğer oğlunun cezaevine gidişini izlemekle yetinecektir.

İzeyiciler bu bölümde Ali Kemal'in içinde bulunduğu buhranın sonucunu merak ederken; Hasan'ın da annesini bulup bulamayacağını öğrenmek istiyor. Çocuk son bölüm izleyenler Hasan'ın kendisine göre meçhul olan ancak ona tahmin etmeyeceği kadar yakın olan annesinin kim olduğunu öğrenmek için önemli bir yol kattetiğini görecekler. Hasan, yetiştiği yurda bağış yapan kadının kim olduğunu öğreniyor. Asiye bağış yapan kişinin kendisi olduğunu kabul eder; ancak bunun Hasan ile bir ilgisinin bulunmadığını ileri sürer. Çocuk yeni bölüm izleyenler en çok da Ali Kemal'in başına yıkılan dünyasında neler olup bittiğini merak ediyor. Ali Kemal son olarak yaptığı DNA testiyle Efe'nin kendi çocuğu olmadığını fakat akrabasından olduğunu öğrenmişti. Ali Kemal, annesi ve karısı tarafından kandırılmanın ızdırabını yaşarken, bir yandan da Efe'nin gerçek babasının kim olduğunu öğrenmek istiyor. Akça ise Efe'nin gerçekte kendi çocukları olduğunu Hasan'a anlatmaya hazırlanıyor. Öte yandan Hasan da kardeşlerinin Ali Kemal ve Murat olduğunu öğreniyor. 

 Ali Kemal, henüz kardeşi olduğunu bilmediği Hasan'dan duyduklarıyla hayatının şokunu yaşar. Efe'nin kendi oğlu olmadığını duyan Ali Kemal, bunu ispatlamak için DNA testi yaptırır. Yaptığı testle Efe'nin babası değil ancak yakın akrabası olduğunu öğrenen Ali Kemal, bu bilgi üzerine çok yanlış bir kişiye ağır suçlamalarda bulunur. Çocuk dizisi son bölüm izleyenler yeni sürprizlere tanık olacak. Akça ile Hasan'ın, Hasan ile annesinin hayatlarını değiştiren yeni gelişmeler yaşanıyor. Çünkü bir birçok konu bu bölümde açığa kavuşuyor, sırlardan haberleri olmayanlar haberdar oluyor. Özellikle de Ali Kemal, gerçekleri öğreniyor. Gerçekleri öğrenmesini sağlayan ise bindiği dalı kesen Şule oluyor. Ancak Şule, yaptığı hatanın farkına vararak Ali Kemal'i elinde tutmak için Efe'ye yeniden annelik yapmaya karar verir. Oysa birçok konuda artık iş işten geçmiş durumdadır. Öte yandan Hasan ile gerçek annesinin cephesinde de yeni gelişmeler yaşanıyor. Annesi Hasan'ı artık bırakmak istemeyecektir, ancak bu durumu diğer evlatlarına nasıl açıklayacağını ise bilemez durumdadır.

Başrollerinde Halka, Mehmetçik ve Kızım gibi dizilerin başrollerinde yer alan isimler de bulunuyor. Başrolünda Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman ve Akça Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Çocuk dizisinde Ceyda Ateş Toplusoy; Elimi Bırakma dizisinin Avukat Kadir'i Kenan Acar da yer alıyor. Minik Efe'nin hayatının etrafında dönen hikayelerin anlatıldığı dizide, annelik duygularıyla imtihan edilen insanlara yer veriliyor. İlk bölümde izleyiciyi ekranlara gelen kilitleyen dizi duygu yüklü anlar yaşattı.

Öte yandan Ali Kemal, Akça'nın evden neden ve nasıl ayrıldığından hala habersizdir. Şule de Akça'nın Efe'nin gerçek annesi olduğunu öğreniyor. Bu bilgi ona istediği fırsatı tanıyor. Çünkü bu yolla Efe'den sonsuza kadar kurtulacaktır. Ancak bunun için öncelikle Akça'yı bulması gerekiyor. Akça ise Hasan'ın elinde rehine durumunda. 

ÇOCUK DİZİSİNİN KÜNYESİ

Çocuk dizisinin yapımcısı 1441 Productions

Yönetmeni ise Serkan Birinci

Senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız kaleme aldı.

ÇOCUK DİZİSİ OYUNCULARI

Çocuk 1. Bölüm ile bu akşam ekranlara geliyor - Full Canlı İzle

Nazan Kesal
Asiye Karasu

İsmail Hacıoğlu
Hasan Çetin

Serhat Teoman
Ali Kemal Karasu

Merve Çağıran
Akça Yılmaz

Ceyda Ateş Toplusoy
Şule Karasu

Kenan Acar
Murat Karasu

Nimet İyigün
Emine Yılmaz

Okday Korunan
Osman Şahin

Selda Aktuna
Melek Şahin

Mehmet Emin Güney
Efe Karasu

Aylin Aras
Ayşe Şahin

ÇOCUK DİZİSİNİN KONUSU

Çocuk dizisinin konusu şöyle: Karasu ailesinin yolunda giden hayatları, ailenin söz sahibi olan Asiye Hanımın herkesten sakladığı büyük bir sırra ipoteklidir. Zamanında gelini Şule’nin kucağına verdiği bebek herkesten sakladığı gayri meşru oğlu Hasan’ın oğludur. Şule’nin kendi oğlunu doğurmasıyla beş senedir evladı gibi baktığı Efe gözüne fazla gelmeye başlamıştır.

Çocuğun kendine ait olmadığından habersiz olan Ali Kemal, karısının Efe’ye karşı olan ilgisizliğine tepki gösterirken, Şule’nin gözünü karartıp, Efe’den kurtulmak için attığı yanlış bir adım.

Efe’nin gerçek annesi olan Akça’nın hayatlarına girmesine neden olur. Asiye için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Oğlunun yaşadığından habersiz olan Hasan’ın, Akça’yla bir Asiye’nin kalesi gibi gördüğü köşke girmesi an meselesidir… 

Yorumlar

Sultan bolata Dizi final yapıyormuş neden çok benerek izliyorduk çok üzüldüm