Cinsel istismar mağduru kız rehabilitasyon için gittiği kursta tacize uğradı

Ankara'da yaşayan 17 yaşındaki kız, annesi tarafından rehabilitasyon amacıyla gönderildiği saz kursunda istismara uğradığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Cinsel istismar mağduru kız rehabilitasyon için gittiği kursta tacize uğradı

Annesi istismara uğrayan kızının travmadan kurtulması için rehabilitasyon amacıyla saz kursuna yazdırdı. Ancak kursun ikinci gününde 38 yaşındaki saz öğretmeni E.M.'nin de genç kıza istismarda bulunduğu iddia edildi.

Ankara'da meydana gelen olayın ardından ailenin şikayetçi olması üzerine saz öğretmeni hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açılırken, anne N.D. (43), "Adalet yerini bulana kadar bunun peşindeyim, mücadelemi vereceğim" dedi.

İddiaya göre, iki yıl önce annesinden ayrı yaşayan babasının yanına gitmek için dolmuşa binen M.Ş., araçta kendisine borcu bulunan 19 yaşındaki B.Y. ile karşılatı. B.Y.'nin kendisine borcunu vermesi iddiasıyla götürdüğü dükkanda 39 yaşlındaki İ.D. ile arkadaşı 30 yaşındaki S.A. bulunuyordu.

B.Y.'nin yardımıyla zorla o zaman 15 yaşında olan kız İ.D. ve S.A. tarafından başka bir işyerine götürüldü. Burada S.A. M.Ş.'ye istismarda bulundu. Kızın durumu annesine anlatmsı üzerine gözaltına 3 şüpheliden, kızı zorla alıkoyan İ.D. tutuklanırken, B.Y. ve S.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yargılama devam ederken zanlılardan tutuklu olan İ.D. tahliye edildi.

SAZ ÖĞRETMENİ KIZI İSTİSMAR ETMEK İSTEDİ

Anne N.D., kızını, sosyal hayata dönmesi için saz kursuna yazdırdığını anlatarak, "Kursun ikinci gününde saz öğretmeni E.M. çocuğumu istismar etmek istedi, kızımla zorla birlikte olmaya çalıştı. Kızım eve ağlayarak, geldi ve çok korktuğunu söyledi. Bu süreçte de Ankara 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde davamız açıldı. İlk duruşma görüldü. İkinci duruşma ocak ayına ertelendi. Ben kızımı oraya rehabilite olsun, ilk olayın etkisini üzerinden daha çabuk atsın, kafasını dağıtsın diye gönderdim. Ancak orada da benzer bir olayla karşılaştık" diye konuştu.

Yorumlar