Cilt Bakım Ritüelinin Yeni Kahramanı: Pink by Pure Beauty Bye Bye Pores

Sevilen Uzak Doğu markası Pink by Pure Beauty, yepyeni cilt bakım ürünlerinden oluşan serisi “Bye Bye Pores” ile gözeneklere veda etmenizi sağlayacak

Google Haberlere Abone ol
Cilt Bakım Ritüelinin Yeni Kahramanı

Pink By Pure Beauty’nin yeni serisinde yer alan ürünler ile cildi koruma, arındırma ve cilt tonunu eşitleme başta olmak üzere tüm cilt bakım ihtiyaçları kusursuz bir şekilde karşılanabilecek.

Maskeden temizleme köpüğüne, tonikten esansa kadar birçok farklı ve dikkat çekici ürünü bir arada sunan Pink by Pure Beauty sadece Watsons mağazalarında ve Watsons.com.tr’de…

Bye Bye Pores serisi, farklı cilt yapılarına uyum sağlayabilen özellikteki ürünleri sayesinde uzun süre etkisini gösteren bir temizlik ve ferahlık hissi sunuyor.

Maske, temizleme köpüğü, esans ve tonikten oluşan serinin ürünleri Paraben, Lanolin ve Trietanolamin içermiyor. Kolay kullanımları ve hoş kokularıyla
Pink by Pure Beauty Bye Bye Pores serisi cilt bakım ritüellerinde baş köşeyi almaya hazır.

Uzak Doğu’nun güzellik sırları bu seride!

Pink by Pure Beauty Bye Bye Pores temizleme köpüğü; içeriğindeki Kore’ye özgü bileşenler sayesinde cilde derinlemesine bir temizlik ve bakım sunuyor. Sahip olduğu çiçek özleri sayesinde tıkanık gözenekleri hedef alan temizleme köpüğü düzenli kullanımda ciltteki gözenek görünümünü azaltıyor ve cilt tarafından salgınan sebumu kontrol altına alarak fazla yağlanmayı engelliyor. Cilde ihtiyacı olan nemi sağlayan Pink by Pure Beauty Bye Bye Pores temizleme köpüğü, ciltteki lekeleri hafiflterek cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor. Hava kirliliğive yorgunluğun neden olduğu aşırı yağlanma gibi yıpratıcı sonuçlardan da cildi arındıran temizleme köpüğü kullanıcılarına vazgeçemeyecekleri bir tazelenme hissi veriyor.

Pink by Pure Beauty Bye Bye Pores tonik; özel formülü sayesinde yağlı ve karma ciltlerin en büyük sorunu olan aşırı sebumu kontrol altına alıyor. Cildi kurutmadan arındıran ve doğal bir nem sağlayan tonik, pigmentli gözenekleri derinlemesine temizleyerek cilt tonunun eşitlemesine yardımcı oluyor. İçeriği sayesinde cildi yatıştıran tonik, düzenli günlük bakım rutinleri sayesinde yumuşak ve taze bir cilt elde edilmesini sağlıyor.

Pink by Pure Beauty Bye Bye Pores kil maskesi; Uzak Doğu’nun güzellik sırlarını taşıyan özel formülü sayesinde cildi nemlendirmeye, cilt parlaklığını kontrol etmeye yardımcı oluyor ve . ciltteki gözeneklere derinlemesine etki ederek cilde yenilenmiş bir görünüm veriyor.

Pink by Pure Beauty Bye Bye Pores esans; kullanıldığı andan itibaren ciltte doğal bir koruyucu bariyer oluşturarak narin cilt yapısını olumsuz dış etkenlere karşı koruyor. Cilt tonunu eşitleyen esans, bütün nemi cilde hapsederek aynı zamanda parlak ve canlı bir görünüm elde edilmesine yardımcı oluyor.

Watsons’ta her zaman daha fazlası var!

Pink By Pure Beauty Bye Bye Pores Temizleme Köpüğü 125 ml: 59,95 TL

Pink By Pure Beauty Bye Bye Pores Köpük Tonik 250 ml: 79,95 TL

Pink By Pure Beauty Bye Bye Pores Kil Maskesi 100 ml: 59,95 TL

Pink By Pure Beauty Bye Bye Pores Esans 30 ml: 89,95 TL

**Belirtilen fiyatlar Ekim güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebili

Yorumlar