Milli Eğitim Bakanlığında önemli atamalar

Cihad Demirli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığına yapılan son atamayla birlikte gündeme gelmeye başladı. İşte Cihad Demirli biyografisi veya özgeçmişi

Google Haberlere Abone ol
Milli Eğitim Bakanlığında önemli atamalar

Cihad Demirli kimdir sorusu Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu başkanlığına yapılan yeni atamayla gündeme gelen konu oldu. Demirli, en son Türkiye'nin yurt dışındaki okullarına bakan Maarif Vakfı heyeti arasında yer alıyordu. Peki, Cihad Demirli kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu üyeleri Dr. Mehmet Sürmeli, Dr. Hasan Kavgacı, Dr. Hüseyin Şirin, Toper Akbaba ve Prof. Dr. Bahri Ata görevden alındı.

Cihad Demirli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Yeni Başkanı Cihad Demirli

 

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Cihad Demirli atanırken, kurul üyeliklerine de Prof. Dr. Mehmet Karataş, Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Prof. Dr. Bülent Dilmaç, Doç. Dr. Cem Gençoğlu, Dr. Mehmet Gündüz ve Dr. Hüseyin Yorulmaz'ın atamaları yapıldı.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine ise Prof. Dr. Şeref Kalaycı getirildi.

CİHAD DEMİRLİ KİMDİR?

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu başkanlığına atanan Cihad Demirli kimdir? Cihad Demirli, 1978 yılında Sivas'ta doğdu. 

Aslen Sivaslı olan Cihad Demirli, daha İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde görev yapıyordu.

Demirli, Üniversite eğitimini Elazığ'da bulunan Fırat Üniversitesi'nde Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Bölümü, Bilgisayar Öğretmenliği alanında tamamladı.

Aynı üniversitede mezuniyetinden sonra yüksek lisans yaparak burada araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2010 yılına kadar Fırat Üniversitesi'nde çalışan Demirli, daha sonra İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak geçti. 

Öncesinde Fırat Üniversitesi'nde Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri ABD'de öğretim görevlisi olarak çalıştı.

Cihad Demirli ikinci bir üniversite olarak da Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nü bitirdi.

İyi derecede İngilizce bilen Cihad Demirli'nin uzmanlık alanı ise; Eğitim Programları ve Öğretim, Eğitimde Program Geliştirme, E-Öğrenme ve Teknolojileri, E-Portfolyo Uygulamaları, E-Öğretim Materyali Tasarımı, Uzaktan Öğretim Tasarımı.


 

 

Yorumlar