Çığ faciası da uçak kazası da hükümete bağlandı

AK Parti ve hükümet aleyhine muhalefet yapalım derken vatandaşın aklıyla alay eden iddialar ortaya atıyorlar. Van'daki çığ felaketini AK Parti Eski Milletvekiline bağlayanlar mı dersiniz uçak kazasını Kanal İstanbul'a bağlayanlar mı? İddiaları duyanlar ise, "yok daha neler" diyor.

Google Haberlere Abone ol
Çığ faciası da uçak kazası da hükümete bağlandı

Türkiye son iki gündür yaşanan acı hadiselerle üzülürken, hükümet ve AK Parti aleyhine kör muhalefet yapanların düştükleri komik durumlar gözden kaçmıyor. 18 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü ikinci çığ faciasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı ve Eski Milletvekiline bağlayanlar olduğu gibi, İstanbul'da meydana gelen ve tamamen pilot hatası olduğu değerlendirilen uçak kazasını Kanal İstanbul'a bağlayanlar da oldu. İddiaları duyanlar ise "Yok artık daha neler" demeden edemedi.

İlk uçuk iddia Habertürk ekranlarında bu sabah ortaya atıldı. Van'da meydana gelen ikinci çığ faciası bu iddiayla AK Partili eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan'a bağlandı. İddiayı dillendiren ise Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'di. Bülent Aydemir, canlı yayında bütün Türkiye'yi asılsız bir iddiayla ayağa kaldırdı. 

Aydemir'in iddiasına göre Gülşen Orhan, Çatak ilçesinde düzenlenen ve altı çizilerek de "yemekli olduğu" belirtilen toplantıya katılmak için iş makinelerini de yanına alarak çığ bölgesinden geçmeye çalıştı. İşte bu nedenle ikinci faciası meydana geldi. İddiayı duyanlar kulaklarına inanamadı. Ancak gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Gülşen Orhan ve yetkililer tarafından yapılan açıklamada Orhan'ın çığ bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarını yakından izlemek için bölgeye gittiği, bu esnada kendisi de oradayken düşen ikinci çığın altında kaldığı belirtildi. İddiaların çürütülmesi üzerine ise Bülent Aydemir, bir kez daha canlı yayına bağlanarak özür diledi. Aydemir, teyit etmediğinden dolayı iddiayı dillendirdiği için pişman olduğunu söyledi. 

UÇAK KAZASINI KANAL İSTANBUL PROJESİNE BAĞLADI

Duyanların kulaklarına inanamadığı bir diğer iddia ise İstanbul'daki uçak kazasını Kanal İstanbul projesine bağlanması oldu. Bu iddia da CNNTürk ekranlarından dillendirildi. CNNTürk ekranlarında işin uzmanı olarak canlı yayına bağlanan Emekli Pilot Albay, uçak kazasıyla ilgili yorumları yaparken bir anda her şeyi siyasete bağlamaya başladı. Eski pilot, uçak kazası yorumunda Kanal İstanbul projesinden vazgeçilmesi gerektiğini söyleyerek canlı yayını izleyenleri şoke etti. Eski pilotun açıklamalarının alakasızlığını anlayan sunucu anında müdahale ederek telefonu kapattırdı. 

Yorumlar

doğru söz bu pkk sempatizanlarını konuşturmayın