CHP'li Metin Kaya kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

CHP kurultayı ile birlikte gündeme gelen isimlerden biri de Metin Kaya oldu. İstanbul il yönetimi eski üyelerinden Kaya, kurultayda gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Metin Kaya kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

CHP 37. Kurultayı'nda Parti Meclisi adayları arasında yer alan isimlerden biri de Metin Kaya'ydı. Peki, CHP'li Metin Kaya kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte detaylar: 

Metin Kaya, CHP İstanbul il sekreteri olarak görev yapıyordu. 

50'li yaşlarda olan Kaya, aslen Tunceli ilindendir. 

Kaya, yerel seçimlerden sonra yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerin çekmişti. 

CHP’li Metin Kaya,  yaptığı açıklamalarda, 31 Mart sonrası sürecin ülkeyi iç siyasette olumlu bir çizgiye soktuğunu ve halkın gidişata dur dediği bir seçim geçirdiklerini söylemişti.

Türkiye’nin sağduyulu vatandaşların iradeleriyle bir değişim yaşanmaya başladığını belirten Kaya, “31 Mart’tan önceki süreçte Türkiye’de ciddi manada kamplaşmalara sebep olan bir dil ve yönetim vardı. 31 Mart öncesinde başarılara imza attığı düşünülen belediyecilikler, geçtiğimiz yerel seçimlerle birlikte bize kimlerin nereleri, nasıl, ne kadar talan ettiğini göstermiştir.  Kendi söylemlerindeki gibi halka hizmet için mi geldiler yoksa kendi menfaatlerine mi hizmet ettiler, hepsi ortaya çıkmıştır. Bu aslında Türkiye’de sağduyulu, demokrat vatandaşların, sağ sol ayırt etmeksizin birleşerek gidişata dur dedikleri bir seçim olmuştur. Bu seçim ülkeyi farklı bir sürece sokmuş ve halka teslim etmiştir” demişti. 

CHP'Lİ GAZETECİ PARTİ İÇİNDEKİ TECAVÜZLERİ ANLATTI

 

 

Yorumlar