CHP'nin Ataşehir adayı İlgezdi'den bir garip açıklama

İçişleri Bakanlığı'nın kararı ile rüşvet ve yolsuzluk gerekçesiyle görevden alınan ancak CHP'lilerin tepkilerine rağmen Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 31 Mart yerel seçimleri için tekrar aday gösterilen Battal İlgezdi parti yönetimini eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin Ataşehir adayı İlgezdi'den bir garip açıklama

İlgezdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz darbe girişimindeki tavrını eleştirdi ve CHP eski Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’a “dangalak” dedi.

CHP KENDİNİ ELEŞTİRMELİ

“Eğer bu ülkede CHP 40 senedir iktidar olmuyorsa önce kendisini eleştirmeli” diyen İlgezdi, “Niye bunu söylüyorum? Kalkıyoruz iktidarı eleştiriyoruz. Tamam iktidarın yanlışları da vardı doğruları da vardır. E be kardeşim siz bu ülkede 40 senedir iktidar değilsiniz. Önce oturun kendinizi eleştirin CHP olarak. Vatandaşın sorununu çözüyor musun, gidiyor musun ayağına? Gitmiyorsun. Gitmediğin yer, tutmadığın el senin mi? Değil” ifadelerini kullandı.

ÖLÜM VARSA KONTROL OLUR MU?

Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren İlgezdi şunları söyledi: “Mesela sayın genel başkanım o referandum döneminde bir şey söyledi. Dedi ki ‘kontrollü darbe.’ Hayır efendim ben onun gibi düşünmüyorum. Bu ülkede resmen darbe olmuştur. 240 tane şehit vardır. Darbedir bu ya. Bu darbedir. Bu farklı bir şey olabilir mi? Yani ölümün olduğu yerde kontrol olur mu? Bunun adı darbedir. Hangi siyasi görüşten olursak olalım arkadaşlar böyle bir şey yok. Doğruları söyleyeceğiz burada. İnsanlar ölmüş. O yetmiyor. Bir Konya milletvekili çıktı. Dangalak. O farklı bir şey söyledi. Atın bu adamı partiden dedim. Atın kardeşim.”

Yorumlar