CHP 'satmaması' için Aydın Doğan'ın kapısına gitti

Aydın Doğan'ın medya sektöründen çekilme kararı alması en çok CHP'yi endişelendirmeye başladı. CHP yandaşı gazetecilerin en fazla olduğu grup olarak bilinen Doğan Grubu'nun satılmaması için baskılar yapıldığı belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
CHP 'satmaması' için Aydın Doğan'ın kapısına gitti

Türkiye'edki tartışmalı geçmişiyle bilinen Aydın Doğan'ın medyadan çekilme kararı alması en çok da CHP kanadında üzüntüye neden oldu. Parti yönetiminin satışın durdurulması için Aydın Doğan'ın kapısına dayandığı belirtiliyor. İddiaya göre Aydın Doğan'a satıştan vazgeçmesi baskısı yapmaya giden CHP heyeti eli boş döndü. Çünkü Aydın Doğan'ın satıştan geri atmayacağını kendilerine ilettiği belirtiliyor.

İddiaya göre, Aydın Doğan'ın 1998 yılında Milliyet gazetesini satmaktan vazgeçmesi gibi bir umuda kapılan ana muhalefet partisi, bunun için Aydın Doğan'ın kapısını çaldı. Ancak Aydın Doğan'ın satıştan vazgeçmek gibi bir düşüncesinin olmadığını kendilerine ilettiği kaydedildi.

Doğan Grubu'ndaki gazete ve televizyonların tamamına yakınının zarar ettiği, Aydın Doğan'ın kızları arasındaki mücadelenin de kendisini yorduğu bu nedenle satış kararı aldığı ve bir daha da geri adım atmayacağı belirtiliyor.

Yorumlar

selman chp sizi doğanda kurtaramaz hainlere iş yok