Chefs Arena başvuru formu, telefon ve WhatsApp numarası

Chefs Arena başvuru formu, telefon, whatsapp iletişim numarası, son zamanların en çok arananları arasında yer alıyor. Peki, Chefs Arena başvuru formu, telefon, whatsapp iletişim numarası kaçtır?

Google Haberlere Abone ol
Chefs Arena başvuru formu, telefon ve WhatsApp numarası

Chefs Arena başvuru formu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Chefs Arena programına başvurmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Chefs Arena başvuru formuna nereden ulaşılabilir? Chefs Arena telefon ve whatsapp iletişim numarası kaçtır?

Uzun zamandır fragmanları yayınlanan ve vatandaşlar tarafından merakla beklenen Chefs Arena programı Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı.

Türk izleyicinin en çok sevdiği formatlardan biri olan yemek programları arasına adına yazdırmaya kararlı olan program şimdiden izleyicide merak uyandırmaya başladı.

Gerçek restoran, gerçek mutfak ve gerçek müşterilerle ekrana gelecek olan programda üç tane jüri üyesi olacak ve yapılan yemekleri gerçek müşteriler tadacak. 

Şeflerin yönlendirmesi ile yarışmaya katılan şefler yemekleri hazırlayacak ve müşterilerine sunacak. Yapılan yemekler müşteriler ve restoran sahibi tarafından değerlendirmeye tabi tutulacak.

Yarışmaya başvurmak isteyen adaylar başvuru formu için arayışlarını sürdürürken kanal D tarafından başvuru ekranı da açıldı.

Chefs Arena programında yarışmak isteyen şefler öncelikle Kanal D'nin resmi stesine girerek burada kendilerinden istenen bilgileri girecek. Program yapımcıları tarafından değerlendirmeye alınacak olan başvuruların sonucunda kabul edilen adaylara yapımcılar tarafından dönüş yapılacak.

Başvuru adresi: https://www.kanald.com.tr/programlar/guncel/chefs-arena/chefs-arena-basvuru-formu

NASIL BAŞVURURUM

Chefs Arena programına başvurmak için yukarıda yer alan linke tıklayınız. Ardından açılacak olan sayfada sizden istenen adı, soyadı, cinsiyet, meslek, doğum tarihi, doğum yeri, aslen nerelisiniz, ikamet ettiğiniz şehir, boy, kilo, cep telefonu numarası, sosyal medya hesapları, medeni durumu, eğitim durumu vs gibi soruların yanıtını vererek gönderiniz.

Başvurunuz yapımcılar ve program yöneticileri tarafından değerlendirmeye alınacak ve olumlu sonuçlanması durumunda size dönüş sağlanacaktır. 

Yorumlar