Altın fiyatları bugün nasıl? 14 Ağustos çeyrek ve gram altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki hareketlilik bu hafta yerini biraz daha sükunete bıraktı. Özellikle haftanın sonuna doğru çeyrek ve gram altın fiyatları iniş-çıkışlı bir seyir izledi. Hafta başında yaşanan sert düşüşler yerini daha zikzaklı bir duruma bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Altın fiyatlarında son durum

Ağustos ayınınn ilk günlerinde tarihi rekorlar kırarak hemen hemen her gün rekor kıran altın fiyatları ayın ortalarına doğru durulmaya başladı. Çeyrek ve gram altın fiyatları ayın ikinci haftasında yaşadığı sert düşüşten sonra biraz daha sakin bir seyir izlemeye başladı. An itibariyle çeyrek ve gram altın fiyatlarında sakin bir seyir gözleniyor. 

Serbest piyasada gram altın 461 liradan alıcı bulurken, çeyrek altın ise 765 lira civarından işlem görüyor. 

İşte 14 Ağustos 2020 Cuma altın fiyatları tablosu:

13 AĞUSTOS ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Gram altın fiyatları 13 Ağustos Perşembe günü 455 liradan işlem görürken, çeyrek altın ise 757 liradan alıcı buldu. Tam altın 3 bin liraya kadar düşerken, yarım altın ise 1515 liradan işlem görüyor. Öte yandan altının ons fiyatı ise 1933 liradan işlem görüyor. 

Çeyrek Altının 13 Ağustos 2020 Perşembe günkü seyri

 

ALTININ DÜNKÜ DURUMU

Çeyrek ve gram altın fiyatlarını yakından takip eden küçük yatırımcıyla kötü haberler üst üste gelmeye devam ediyor. Altın fiyatları hafta başından bu yana hızla düşüyor. Çeyrek altın 850 liraya kadar yükseldi ancak bu hafta yaklaşık 150 liraya yakın oranda düşüş gördü. Öte yandan aynı şekilde gram altın fiyatları da hızla düşüyor. Peki, 12 Ağustos Çarşamba gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte detaylar: 

Çeyrek Altın fiyatının bugünkü seyri
12 Ağustos 2020 Çarşamba Altın Fiyatları Tablosu

 

DÜNKÜ TABLO

Çeyrek altın fiyatları haftanın ilk gününde 840 lira civarında seyrediyordu. Ancak dün çeyrek altın fiyatları 800 liranın altında seyretti. Aynı şekilde gram altın fiyatlarında da düşüş var. Altındaki bu düşüşün devam edip etmeyeceği ise net olarak belli değil. Ancak bazı uzmanlar altın fiyatlarındaki yükselişin geçici olduğu uyarısında bulunmuştu. 

Akşam Saatlerinde Çeyrek altının seyri

 

 

Çeyrek altının bugünkü grafiği (Sabah Saatlerinde)

 

İşte 11 Ağustos 2020 Salı günkü altın fiyatları tablosu:

11 Ağustos 2020 Salı günkü Altın fiyatları tablosu 

 

HAFTANIN İLK GÜNÜNDE ALTINDA SON DURUM

Son ayların yatırımcısına en fazla kazanan araçlardan biri olan altın fiyatlarının yeni haftaya nasıl başladığı merakla bekleniyordu. Gram, tam ve çeyrek altın fiyatları küçük yatırımcı da dahil herkes tarafından yakından takip ediliyor. 

Geçen hafta hızla yükselişini sürdüren altın fiyatları bu haftaya ise sakin bir seyirle başladı. Hatta çeyrek altın geçen haftaki zirvesinin altında başladı diyebiliriz. 

Çeyrek altın fiyatları 10 Ağustos Pazartesi günü 836 liradan güne başlarken; gram altın fiyatları ise 478 liradan güne başladı. 

Akşam saatlerinde ise çeyrek altın düşerken, gram altın ise biraz yükseldikten sonra sabahki yerine geri döndü.

Tam altın ise 3 bin 315 liradan işlem görüyüor. 

KUYUMCU SOYGUNU FİLM SAHNELERİNİ ARATMADI

Yorumlar