Körfez Şehitliği’ne Bakım Yapıldı

Körfez Belediyesi ekipleri, Körfez Şehitliğinde genel bakım çalışması yaptı.Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez Şehitliği’nde bakım-onarım çalışması yaptı. İlk olarak Park...

Google Haberlere Abone ol
Körfez Şehitliği’ne Bakım Yapıldı

Körfez Belediyesi ekipleri, Körfez Şehitliğinde genel bakım çalışması yaptı.

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez Şehitliği’nde bakım-onarım çalışması yaptı. İlk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevsim geçişlerinde olduğu gibi şehitlik içerisinde genel bir temizlik yaptı ve yeni çiçek dikimlerini gerçekleştirdi. Daha düzenli hale getirilen şehitlik içerisinde daha sonra onarım çalışması yapıldı.

Şehitlik girişindeki kapı ve çevresindeki korkuluklar ise Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından boyandı. Kaldırım, parke gibi alanlarda da bakım çalışması yapıldı. Yetkililer, bunun rutin bir çalışma olduğunu belirterek, “Bu topraklar için toprağa düşüp şehit olan kahraman şehitlerimize sonsuz minnettarız. Her yol olduğu gibi şehitliğimizde de bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyoruz” dediler.

Yorumlar