Dünya onu konuşmuştu, işte şok gerçek

Dünyanın konuştuğu annesinin ardından dağa tırmanmaya çalışan yavru ayıyla ilgili şok bir gerçek ortaya çıktı. Yavru ayının o hale düşmesine belgeselcilerin neden olduğu iddia edildi. İddiaya göre, yavru ayı tam da annesine kavuşacakken drone yaklaşarak ayıyı ürkütüyor ve ayı yavrusunu drondan kurtam hamlesi yapıyor. Bu şekilde yavru ayı binbir zahmetle tırmadığı zirveden geri aşağı düşürülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Dünya onu konuşmuştu, işte şok gerçek

Annesinin ardından karlı bir tepenin zirvesine doğru tırmanma azmi onu dünyanın gündemine oturmuştu. Dünyanın birçok ülkesinde en çok konuşulan konular arasına girmişti. Dağa tırmanma azmiyle herkese ders veren yavru ayıdan söz ediyoruz. 

Annesinin ardından karlı dağa tırmanırken aniden kayarak dağın eteklerine kadar yuvarlanan yavru ayının o hali herkesi üzmüş, azmiyse herkese umut olmuştu. Ancak, kendiliğinden gelişen, doğal bir eylem gibi görünen yavru ayının o haliyle ilgili şok eden bir gerçek ortaya çıktı. El  Cezire kanalının ortaya çıkardığı gerçeğe göre, yavru ayı karlı dağı binbir zahmetle tırmandıktan sonra tam zirveye, annesinin yanına ulaşınca belgeselcilerin dronu tarafından taciz ediliyor tekrar aşağıya düşürülüyor. 

Belgeselcilerin dronu yavru ayıya yaklaştığı anda anne ayı, yavrusunu koruma iç güdüsüyle onu kurtarmaya çalışıyor. Bu şekilde yavru ayı dağın zirvesine milim kala yeniden dağın eteklerine kadar düşüyor. Ancak sonra tekrar annesine kavuşuyor.

Yorumlar