Burhaniye’de kavşaklara çiçek güzelliği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye ekipleri, şehir genelinde yer alan yeşil alan, refüj, kavşak, park ve bahçelere renk renk çiçekler ekerek kenti güzelleştiriyor. Belediye, kentin değişik yerlerinde soğuğa dayanıklı çiçek ekimine...

Google Haberlere Abone ol
Burhaniye’de kavşaklara çiçek güzelliği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye ekipleri, şehir genelinde yer alan yeşil alan, refüj, kavşak, park ve bahçelere renk renk çiçekler ekerek kenti güzelleştiriyor. Belediye, kentin değişik yerlerinde soğuğa dayanıklı çiçek ekimine başladı.

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte, Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü, yazlık çiçekleri sökerek yerlerine soğuğa dayanıklı çiçekleri dikmeye başladı. Kent merkezinde başlayan uygulama şehrin muhtelif yerlerinde de devam edecek. Böylelikle yaz aylarında oluşan estetik görünümün kışın da devam etmesi hedefleniyor. Bu çalışmanın yanı sıra mevcut parklardaki çocuk oyun gruplarının onarımlarını da yapan Belediye, farklı türden çiçeklerin dikimini yaparak kenti süslüyor. Belirli periyotlarla bakımları yapılan çiçekler, şimdiden görsel bir şölen oluşturuyor.

Yorumlar