Başkan Gülenç park inşaatını inceledi

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, yapımı devam eden park inşaatında incelemelerde bulundu.Yaklaşık 2 ay önce projesi uygulanmaya başlandığını belirten Belediye Başkanı Turgay Gülenç, “Belediye...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Gülenç park inşaatını inceledi

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, yapımı devam eden park inşaatında incelemelerde bulundu.

Yaklaşık 2 ay önce projesi uygulanmaya başlandığını belirten Belediye Başkanı Turgay Gülenç, “Belediye olarak daha önce sağlıksız koşullarda hizmet veren boş alanlarımız projeler dâhilinde modern ve güzel bir parka dönüştürmek için çalışmalara başladık. Ekiplerimizin park içinde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor, park çalışmaların sona ermesiyle kentimize ve gençlere güzel, rahat ve sağlık bir alan kazandıracağız” dedi.

Bölgeye daha önce yaptığı ziyaretlerde vatandaşlardan gelen talepleri dikkate aldıklarını belirten Başkan Gülenç, “Halkımız istiyor, biz de imkanlarımız ölçüsünde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Mahallelere yaptığımız inceleme gezileri sırasında, vatandaşların istek ve önerileri, bizlerin çalışmalarında birtakım önceliklerin belirlenmesinde etkili oluyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar