Başiskeleliler kapalı pazar alanlarına kavuştular

Başiskele Kullar Yakacık Mahallesi ile Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yapımı tamamlanan iki kapalı semt pazarı hizmet vermeye başladı.Başiskele Belediyesi bir hafta arayla iki kapalı semt pazarını bölge halkının hizmetine sundu. İlçenin...

Google Haberlere Abone ol
Başiskeleliler kapalı pazar alanlarına kavuştular

Başiskele Kullar Yakacık Mahallesi ile Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yapımı tamamlanan iki kapalı semt pazarı hizmet vermeye başladı.

Başiskele Belediyesi bir hafta arayla iki kapalı semt pazarını bölge halkının hizmetine sundu. İlçenin ilk kapalı semt pazarı Kullar Yakacık Mahallesi’nde, ikincisi ise Yeniköy Merkez Mahallesi’nde açıldı. Vatandaşların modern bir mekânda daha rahat alışveriş yapabilmeleri, yazın sıcaktan, kışın ise yağışlı havalardan etkilenmemeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz gelişen, değişen ve imarlı bir şekilde büyüyen Başiskele’de hizmet atağının artarak devam edeceğini belirtti.

Yeniköy Merkez Mahallesi’nde açılan “Yeniköy Hanlı Pazar” eski pazarın kurulduğu Kültür Sokak üzerinde 7 bin 500 metrekarelik alanı kaplıyor. 250 araçlık otoparkı bulunan Pazar alanında 49 pazarcı esnafı tezgah açıyor.

Yeniköy Merkez Mahallesi Kültür Sokakta kurulan Pazar yeni yerinde yine Salı günleri kurulacak.

Yorumlar