CHP'li ilçe başkanından AK Partililere tehditler

CHP'li Etimesgut ilçe başkanı Cemal Emir, AK Partilileri hedef alarak "Bunların kökünü kazıyacağız. Korkutacağız, yıldıracağız ve susturacağız" ifadesini kullandı. Cemal Emir kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Google Haberlere Abone ol
CHP'li ilçe başkanından AK Partililere tehditler

CHP Ankara Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hem de AK Partilileri tehdit edip hakaretlerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kast ederek "Bu ceberut adamı ülkenin başından atacağız" dedi. Konuşmasının devamında da AK Partilileri hedef alarak "Bunların kökünü kazıyacağız. Korkutacağız, yıldıracağız ve susturacağız" ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi içinden millet iradesini yok sayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile halka hakaret ve tehdide varan söylemler gelmeye devam ediyor.

Son olarak CHP Ankara Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, CHP Etimesgut İlçe Örgütü 3. Olağanüstü Kongresi'nde ilçe başkanlığına seçilmesinin ardından nefret kustu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partilileri hedef aldı.

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, hem Cumhurbaşkanını hem de AK Partilileri tehdit etti.

Skandal açıklamalarda bulunan Emir, 'Bu ceberut adamı göndereceğiz, bir daha gelmesinler diye kökünü kazıyacağız. Korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız.' ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'A "CEBERUT" DEDİ

Kendisini dinleyenlere "Atatürk'ün gelmesini beklemeyin. Gelmeyecek. Hepiniz Atatürk olacaksınız" diye seslenen CHP'li Emir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "ceberut" dedi.

"KÖKLERİNİ KAZIYACAĞIZ"

Emir, "Bu ceberut adamı ülkenin başından atacağız. Bir daha onun gibi gelmesin diye bunların kökünü kazıyacağız" ifadelerini kullandı.

"YILDIRACAĞIZ SUSTURACAĞIZ"

Sözlerini "Kimler korkacaksa korksun" diyerek sürdüren Emir, parti sloganlarının "Korkmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız" olduğunu söyleyip Erdoğan destekçilerini hedef alarak "Korkutacağız, yıldıracağız ve susturacağız" şeklinde konuştu.

CEMAL EMİR KİMDİR?

Cemal Emir 1963 yılında Çorum'un Alaca ilçesinde Kılavuz köyünde doğdu. 

1969 yılında Ankara’ya taşınan Cemal EMİR, ilk, orta ve lise eğitim ve öğrenimini Ankara’da Dikmen semtinde, üniversiteyi ise Diyarbakır’ da Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

Sıkıyönetim altında, on arkadaşı ile birlikle Hukuk Fakültesi Öğrenci Derneği’nin kuruluşuna katıldı.

1989 yılında Ankara Barosu’nda stajına başlamış. 

DHKP-C'lilerin avukatlıklarıyla bilinen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin kuruluşuna yapan isimdir.


 

Yorumlar