Çavuşoğlu: Libya tezkeresi bugün Meclis'e gönderilecek

CHP'nin ardından İYİ Parti'ye Libya tezkeresi hakkında bilgilendirme ziyaretinde bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Libya tezkeresinin bugün Meclis'e gönderileceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Çavuşoğlu: Libya tezkeresi bugün Meclis'e gönderilecek

Libya'ya asker gönderilmesi için hükümete yetki verecek olan Libya tezkeresine destek arayışları kapsamında CHP'yi ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, daha sonra İYİ Parti'ye ziyarette bulunarak Genel Başkan Meral Akşener ve parti yetkililerini bilgilendirdi.

LİBYA TEZKERESİ BUGÜN MECLİS'E GÖNDERİLECEK

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Mevlüt Çavuşoğlu, Libya tezkeresinin Cumhurbaşkanlığı'na sunulduğunu ve bugün Meclis'e gönderileceğini açıkladı.

İYİ PARTİ HENÜZ KARARINI VERMEDİ

Gazetecilerin İyi Parti Genel Başkan Meral Akşener ve heyeti ile yapılan görüşmenin nasıl geçtiğini sorması üzerine Çavuşoğlu, Akşener'in henüz kararı vermediklerini söylediğini aktardı.

2 OCAK'TA MECLİS GÜNDEMİNE GELECEK

Önümüzdeki 7 Ocak'ta tatile girecek olan Meclis'in gündemine tatil sonrası gelmesi beklenen tezkere için ilk adım atıldı. Çavuşoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı'na sunulduğunu söylediği Libya tezkeresinin bugün Meclis'e gönderileceğini açıklamasının ardından 2 Ocak’ta TBMM’nin tezkere için olağanüstü şeklinde toplanması öngörülüyor.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, asker gönderilmesini içeren tezkere hakkında bilgilendirme yapmak için CHP ve İYİ Parti Genel Merkezlerine giderek partinin genel başkanları ile bir araya geldi.

Yorumlar