Çarşaflı kadına, 'senin maskeye ihtiyacın yok' deyip saldırdı

Ankara'da eczaneden maske almak için sırada bekleyen çarşaflı bir kadına başka bir kadın tarafından sözlü ve fiili saldırıda bulunuldu. Saldırgan, çarşaflı kadına, "Senin maskeye ihtiyacın yok" diyerek saldırdı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da çarşaflı kadına çirkin saldırı

Ankara'da çarşaflı bir kadın, başka bir kadının sözlü ve fiili saldırısına uğradı. Saldırganın, "Başındaki sana yeter" diyerek saldırması ise dikkat çekti.

Eczaneden maske almak için gelen çarşaflı bir kadına, başka bir kadın tarafından "Senin maskeye ihtiyacın yok, başındaki maske sana yeter, bu virüsü sizin gibiler getirdi'' denilerek küstahça saldırı girişiminde bulunulduğunu gösteren video, seküler-laik yaşam tarzını seçmekle kalmayıp bunu herkese dayatmayı kendisine misyon edinmiş zihniyetin kolay kolay iflah olmayacağını tekrar ortaya koyuyor.

Sosyal medyada gündem olan ve tepki alan bu görüntülerdeki saldırgan hakkında bir işlem yapıldı mı bilmiyoruz ama bu tiplerin sokaklarda elini kolunu sallaya sallaya ona buna saldırma, önüne gelene had bildirme hakkını kendilerinde ittihaz etmesinin en az korona virüsü kadar tehlikeli ve tahripkar olduğu aşikar. 

Yorumlar