Cardfinans kredi kartı sonucunu nasıl öğrenebilirim?

Cardfinans kredi kartı sonucunu nasıl öğrenebilirim? sorusu son zamanlarda en çok arananlar arasındaki yerini koruyor. Peki, Cardsinans kredi kartı sonucu nasıl öğrenilir?

Google Haberlere Abone ol
Cardfinans kredi kartı sonucunu nasıl öğrenme

Cardfinans kredi kartı sonucunu nasıl öğrenebilirim? son zamanların en çok arananları arasında yer almaktadır. Peki, Cardfinans başvuru sonucunu nasıl öğrenebilirim?  Cardfinans sonucu nereden öğrenilir? Konuyla ilgili detaylar haberimizde. Cardfinans kredi kartı QNB Finansbank’ın tüketicilerine sunduğu, faydalı kapmayalar içeren ve binlerce fazla alışveriş noktasına özel indirim, taksit avantajları ve hizmet sunan özelliklere sahiptir. Cardfinans Classic, Platinum, Gold, E-Cardfinans, Cardfinans GO, Mastercard ve Visa logosuna sahip kredi kartları aynı özelliği taşımaktadır. Cardfinans kredi kartı, kullanıcılarına indirimli ve özel taksitli alışveriş yapma olanağı tanımaktadır. Bu kartla yapılan harcamalar sonrasında kazanılan para puanlar Cardfinans üye işyerlerinde kullanılabilmektedir. Cardfinans kredi kartı başvurusu yaptıktan zaman kaybetmeden başvuru sonucunuzla ilgili bilgi alabilmeniz için banka tarafından başvuru sahiplerine kolaylık getirilmiştir.

QNB FinansBank Cardfinans Kredi Kartı başvuru sonucunu öğrenme için cardfinans internet sitesi adresine giriniz. Daha sonra karşınızdaki başvuru sonucu öğrenme panelinden adınız, soyadınız, TC kimlik no, cep telefonu ve altta buluna güvenlik kodu girildikten sonra Başvurumu Listele butonunu tıklayarak, başvuru sonucunuzla ilgili bilgi alabilirsiniz. Cardfinans kredi kartı ayrıcalıklı hizmetlerinden olan para puanlar ile havayolu şirketlerinden bedava uçak bileti temin edebilirsiniz. Cardfinans başvurusu için öncelikle 18 yaşını doldurmuş olmak ve bir gelire sahip olmak gerekirken, ünversite öğrencilerini düşünen banka Cardfinans GO kartını gençlere sunmuştur. Kredi kartları başvurusu internetten yapılabiliyorken, kredi kartı başvuru sonucunu öğrenme işlemini sorgulama imkanı bulunmamaktaydı. Fakat QNB FinansBank Cardfinans Kredi Kartı başvuru sonucu öğrenme işlemi için bankanın internet sayfasında yeni bir bölüm hizmete sunulmuştur. Ayrıca bankacılık telefon desteğiyle de sonucu öğrenebilirsiniz. Bunun için 0850 222 0900’lü numarayı arayarak sırasıyla 1, 2 ve sonunda da 3’ tuşlayınız. Bundan sonra TC kimlik no ve diğer bilgilerinizi girdikten sonra kredi kartı başvuru durumunuzu öğrenebilirsiniz. Farklı hizmetleri ve yaygın kullanımıyla tüketicilere keyifli alışverişler ve ödeme seçenekleri sunan Cardfinans kredi kartına internet ve SMS yoluyla başvuru yaptıktan sonra dilerseniz banka çağrı merkezinden dilerseniz de cardfinans internet sitesi adresinden kredi kartı başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Yorumlar