Canlı yayında uyudu 112 bin lira kazandı

Twitch uygulamasında canlı yayında uyuyan kullanıcı takipçilerinden 16 bin dolar yani 112 bin lira para kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında uyudu 112 bin lira kazandı

Twitch'te bir milyondan fazla abonesi olan Asian Andy isimli kullanıcı, canlı yayında uyuyarak 16 bin dolar (112 bin TL) kazandı.

Los Angelas'ta yaşayan 26 yaşındaki Asian Andy, canlı yayın platformu Twitch'i uyumak için kullandı. Ancak bu arada kullanıcılar istedikleri miktarı ödemesi karşılığında Andy'yi uyandırmak için istedikleri gibi rahatsız etme hakkına sahipti.

"Text-to-speech" olarak bilinen sesli komut özelliğini aktif hale getiren Andy, kullanıcılar bağış yaptıkça, açıp gönderdikleri mesajları sesli olarak okudu. İzleyiciler yayıncıyı uyurken rahatsız etmek için çok sayıda bağış yaptı.

7 saatlik canlı yayının en iyi anlarını gösteren bir Youtube videosu da yayınlayan Andy'yi rahatsız etmek isteyen kullanıcıların yüksek sesle müzik çaldıkları, bağırıp havladıkları, uyanık tutmak için her şeyi yaptıkları görüldü.

Yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunan Asian Andy’yi uyandırmak için yapılan bağışlarla birlikte, genç adam uyuduğu sırada 16 bin dolar kazanmış oldu.

Katılan herkese teşekkür eden Andy, eskidenhem okuyup hem Uber şoförlüğü yaptığını söyleyerek, takipçilerine "Hayatımı kurtardınız" dedi.

 

Yorumlar