Can kurtarmak için alınan ambulansla drift

Sosyal medyada yayılan ve tepkilere neden olan görüntülerde bir kişinin hasta taşımak ve hayat kurtarmak için alınan ambulansla drift attığı görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Can kurtarmak için alınan ambulansla drift

Van'da, ambulansla drift atan ve tepkilere neden olan sürücü hakkında soruşturma başlatılğı açıklandı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bir televizyon kanalında "drift yapmayan bir ambulans kalmıştı" başlıklı haberin yapıldığı belirtilirken sürücü hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

HAKKARİ'DEN VAN'A HASTA GÖTÜRDÜ..

Bunun üzerine yapılan incelemelerde Van'da çekilen görüntülerdeki ambulansın Hakkari'ye bağlı olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Gerekli soruşturmanın başlatılması için Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü ile gerekli koordine sağlanmıştır.

Hakkari 112'ye bağlı Şemdinli ekibi, 24 Ocak'ta Van'a hasta getirmiş olup, sevk dönüşünde saat 11.13 ile 11.18 aralığında Van'ın Başkale ilçesi Hakkari sınırlarında ambulansla uygunsuz hareketlerde bulunulduğu tespit edilmiştir.

Söz konusu durumun Van 112 ekipleri ve ambulanslarıyla ilgisi bulunmamaktadır. Söz konusu olayla ilgili Sağlık Bakanlığımız talimatıyla Hakkari İl Sağlık Müdürlüğünce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır."

TEPKİLERE NEDEN OLDU

Televizyon kanallarında ve sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından vatandaşlar olaya tepki gösterdi.

Yorumlar