Can Kakışım kimdir babası kim, evli mi, kimin oğlu, CHP, eşi, hangi partili?

Can Kakışım kimdir, babası kim, evli mi, kimin oğlu, CHP, eşi, hangi partili?, evli mi, siyasi görüşü nedir, kaç yaşında ve uzmanlık yani ihtisas alanı nedir, soruları son önemlerde televizyon programlarındaki yorumlarıyla dikkat çeken isim için soruluyor. İşte Kakışım biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Can Kakışım kimdir babası kim, evli mi, kimin oğlu

Can Kakışım kimdir, babası kim, evli mi, kimin oğlu, CHP, eşi, hangi partili, siyasi görüşü nedir, ihtisas alanı nedir, nereden mezundur, kaç yaşındadır gibi sorular son günlerde sıkça soruluyor. Televizyon kanallarındaki yorumları ve analizleriyle dikkatleri üzerin çeken Can Kakışım, siyaset bilimci kimliğiyle siyasi yorumlarda bulunuyor. Peki, Can Kakışım kimdir, babası kim, evli mi, kimin oğlu, CHP, eşi, hangi partili?

Can Kakışım kimdir
Can Kakışım

 

Yorumlarında muhalefet yanlısı yorumlarda bulunması nedeniyle hangi partili olduğu da sıklıkla soruluyor. Kakışım'ın CHP'ye görüş olarak daha yakın olduğu yorumları nedeniyle söyenebilir.

Peki, Can Kakışım kimdir, nerelidir, babası kimdir, hangi partili, eşi kim, evli mi, siyasi görüşü nedir?

Can Kakışım kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir
Can Kakışım kimdir?

 

İşte Can Kakışım Biyografisi: 

Can Kakışım 1983 yılında Trabzon'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamladı. Üniversite eğitimini ise Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı.

Yüksek lisansını da aynı bölümde tamamladı. Yüksek lisans tezi olarak ise, "An analysis of the U.S. foreign policy attitudes in the post-cold war era and their implications at the global level" konusunu işledi.

Doktora eğitimini ise İstanbul'da tamamlayan Can Kakışım, İstanbul Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi alanında doktora yaptı.

Doktora tez döneminde Queen’s Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde Will Kymlicka ile çalıştı.

37 yaşında olan Can Kakışım, 2008-2014 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak bulunan Kakışım halen Karabük Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim üyeliği yapmaktadır.

Doç. Dr. Can Kakışım'ın, İletişim Yayınları tarafından yayınlanan, "Sınıf, Etnisite ve Kimlik, Sosyalist Paradigmanın Evrimi" isimli kitabı bulunuyor.

Can Kakışım, televizyon kanallarında yaptığı yorumlar nedeniyle, "hangi partili" sorularıyla da karşılaşıyor.

Kakışım'ın CHP'li olduğu tahmin ediliyor.


CNN TÜRK EKRANLARINDA KÜFÜRLÜ TARTIŞMA

 

Yorumlar

Falcon10 Bence CHP li.. Bir kere bile devlet lehinde konuşmadı. Bu akşamda Dr lar hakkında meclis olağanüstü toplantısına katılmayanları eleştirdi.